Ами това е - някой да може да си ползва глобулския телефон?
Ами това е - някой да може да си ползва глобулския телефон?
Да, наистина какво става с Глобул ?
Всеки месец ми тръскат сметки по 50, 60 лв .
Не знам какво точно става, но в момента не мога да се свържа с Глобулски телефон...
сега ще кажеш и че не си ги говорил тиПървоначално публикувано от CreatoR
Хм, при мен (София, близо до попа) продължава да не може да се ползва. А за сметките ... ми ако говориш и плащаш, мен СМС-ите им по ме дразнят.
ОФИЦИАЛНО СТАНОВИЩЕ
Затруднените входящи обаждания към абонатите на GloBul в София на 09.09 към 13.30 часа се дължи на проблем във връзката между мобилните централи на оператора в Младост 1 и Бизнес парк София – Младост 4. Независимо от съществуващите два допълнителни варианта на алтернативно насочване на трафика проблемът бе окончателно решен към 15 часа. Според данни на компанията подобни прекъсвания, в които и алтернативните пренасочвания не функционират, са изключително редки и броя на засегнатите абонати в този случай е ограничен.
Всички Технически отдели на компанията работиха по намирането на най-бързи решения за отстраняването на проблема. В момента се проверява причината за проблема и GloBul ще информира своите клиенти за резултатите от проверката.
След разрешаването на проблема, много клиенти на компанията се опитват да се свържат в мрежата на оператора, което води до претоварване.
Отдел “Връзки с обществеността”
незнам ква младост4 обаче и на 200 км от младост пак беше същото,нямаше мрежа,тия нещо ментят
Първоначално публикувано от BerkStock
Абе, откога Глобул произвеждат телефони?
Колкото до връзката - не само в София е така. Тук, на село, също беше ужас - от десет опита, един път се свързвах... :knuppel2:
Бе какво се чудите... 2 милиона абоната имат вече хората... натоварени делници и празници...
Бе какво се чудите... бягайте в МТЕЛ
[attachment deleted by admin]
Не, наистина глобул малко правят мизерии. Пример:
На всяка 10-та дата ми нулират телефона. Имам 20 безплатни минути. Когато проверя колко са ми останали (без да съм говорил за новия месец) ми казва, че съм ползвал 3, 4 от безплатните си минути. Обаждам се на оператор и те почват да ми се оправдават, че нулирането се забавяло и още една камара глупости. Отделно за мрежата им, когато ходя да си почивам в гр. Трявна, там гръмне ли малко по - силно и цял ден няма покритие. Взеха да ме дразнят много тея Глобул и май ще мина на Мтел пак ...* :knuppel2:.
За 2.5 години единствената мизерия с глобул ми е била прекъсването онзи ден + една грешна фактура първия месец. Не ми бяха отчели "преференциите". На следващата фактура ме компенсираха.
За 2 години преди това с Мтел - купувам си втора карта на мое име, активирам си "семейство и приятели", говоря си един месец, идва ми една хубава сметка на цени като за разговори с други мрежи. Въпреки разправиите, компенсация - йок.
Ами много по-доволен съм от Глобул.
За обхват: Още си пазя и едната мтелска карта така че впечатленията ми са и от двете мрежи - ами като цяло покритието е еднакво. На места по-добре на мтел, на места на глобул.
Чакам сега и вива(м)тел да ги пробвам и тях
Първоначално публикувано от IvO™
А бе Ivo, т'ва е жаргон бе! Зер - я съм само инДжИнер, по БУгарски и ЛЕтература бех слаб... :dock: