Не знам какво да ти пожелая - ти си имаш всичко! Нека винаги да е така - да си ни най-обичаната кака
Обичаме те!
Не знам какво да ти пожелая - ти си имаш всичко! Нека винаги да е така - да си ни най-обичаната кака
Обичаме те!
"Ала нямаш мен..."
Бибинце, пожелавам ти много щастливи мигове и бъдещи триумфи, както и още много групови изнасилвания (с групите от числа)!
Специална целувка за кака.
Честито и от мен
Бъди жива и здрава, и много щастлива !!!
ЧРД, Како
Да имаш много време - не само за логическите задачи, а и за ходене по планините...
@Bibi честито и от мен
много здраве , пари , много секс ( всеки следобед - по 2 пъти най малко , без изключение ) и по-малко деца че ....... :choice говоря от личен опит )
Какичке, ай честито да ти е и от мен рождеството!
От здраве, късмет, усмивки, мъже, пиячки, разходки с лодки и логически задачки да не се отървеш никога!
P.S. И стига с т'ва заплесиняне, че следващия път, като минавам на половин метър покрай теб (справка: Попа!) и не ме забележиш.... :knuppel2:
Честит Рожден Ден Bibi, да си много щастлива, обичана и ценена
Благодаря на всички!
Започвам да изпълнявам пожеланията ви незабавно
Изпълни с мен първото пожелание...което си пожелаеш
Това ти пожелавам...и да си здрава, щастлива, други стандартни
Още едно пожелание, малко закъсняло, но от сърце...
Честито, Bibi!
Нека, ако вчеращния ден не ти е бил достатъчен да отпразнуваш рождената си дата, то желая ти всяко следващо утро и нощ за теб да бъдат празник. Да се събуждаш и заспиваш с усмивка, да попиваш всяка положителна емоция и да живееш така, сякаш утре никога няма да дойде...
Здраве, щастие, късмет, радост и любов ти желая.