В неделя почина Цветко Цветков - виден български културист
Мир на праха му !
повече:
http://www.bb-team.org/forum/viewtop...EE%E2&start=90
В неделя почина Цветко Цветков - виден български културист
Мир на праха му !
повече:
http://www.bb-team.org/forum/viewtop...EE%E2&start=90
Ами... какво да ти кажа - къде е разликата м/у него и десетките наркомани, които умират всяка година?
Е, културизмът е своего рода спорт все пак (поне така уж го водят) - не мисля, че е съвсем уместно сравнението с наркоманията.Първоначално публикувано от КрИс
В момента десетки PC-манияци запалени по железния спорт скърбят
До модераторите - МОЛЯ да заключите темата !!!
Културизмът да, зобенето не.Първоначално публикувано от BerkStock
Не виждам голяма разлика черния ти дроб да стане на пихтия било то от наркотици или от забранени препарати за зобене. Според запалени по културизма познати, човечецът е бил тотално изперкал последната година-две.
Културизмът е хубав спорт, хора като този Цветко го опорочват - целта на всеки спорт трябва да е поддържането на тяло и разум в добро състояние, а в случая не виждам нито едното, нито другото.
Така че, вместо да скърбят, запалените по железния спорт PC манияци е по-добре да се замислят.
запалените по железния спорт PC манияци мислят и натискат на биричката през уикенда
Сигурно съм изперкал - чета културист и разбирам писател/поет/... - въобще културтрегер
Лека му пръст на човека! Замислям се обаче, кога здравната система трябва да лекува хора, които вредят на здравето си сами и кога не?!?
Виж сега този велик БЪЛГАРИН НЕ е бил в тежест на здравно-осигурителната система
- нали разбираш - имаше си бизнес
- некой други длугари на спринцовки /който Държавата лекува за моя и твоя сметка - щото това е хуманно/ са в тежест - нали разбираш
- и некой длугари от малцинствата са в тежест щото не плащат вноски никога и въобще
Успехи !!!
Дерзай !!!
P.S. Мисли и действай !
Благодаря ня Chaser за заеманата от него достойна гражданска позиция.
Човека си отиде от този свят и остави жена и малка дъщеря сами, живота в повечето случаи е гаден.
затова наслаждавайте се на малкото хубави моменти, а за Chaser предлагам тост javascript:void(0);
Drinks и да внимава за javascript:void(0);
dock
Съжалявам ,че не съм видял преди време тази тема. Иначе фактът беше известен.... Даже преди републиканското - човекът лежа сума време в болница, първо доколкото знам с емболия и изпадна в кома, а после се свести от комата и получи инсулт...
Лека му пръст на човека. Причините ги знаем, не беше нужно да си ги припомняме така.
Бях планувал и интервю с него, около или след републиканското, което така и не се състоя... Остана може би единственият от по - известните български културисти и доайени на културисти, с който не можахме да влезем във връзка...
Разбиране в този форум няма да получите, момчета... Има други, по - толерантни места в Интернет за целта. Да, Цветко беше най - големият по размери български мъж и в общи линии не едно и две момчета от Враца станаха шампиони. Умните глави вероятно си мислят, че професионалният спорт е само на пост и молитва. Е, не е. И ако утре отдавате почит на някой щангист, мозъчно продънен футболист или псевдокрасива бегачка, знайте другари, те не зобят по - малко. Може би само по - успешно си бръснат брадите.
А този човек имаше много роднини и още повече приятели и фенове.