Отиде си Инжинера.
Дълго боледуваше, после изглеждаше, че е по-добре.... и така.
Днес му е погребението.
Нека му е лека пръстта.
Нека почива в МИР.
Ползвал съм доста пъти разработките му и винаги са работели отлично.
Съболезнования на близките.
Ето малко повече от сайта http://free.hit.bg/injinera/Private/foto1.htm
Доста неприятна изненада...
И аз съм ползвала негови неща...
Да почива в мир.
Винаги, когато българи от чужбина са ме питали как да си кирилизират машината, най-лесно ми е било да им посоча неговият сайт. Има(ше) цяр за всичко и за всекиго, описано и сдъвкано като за пълни лаици.
Мир на праха му.
Мир на праха му!
Дано има кой да запази сайта му действащ! Това ще е най-хубавия паметник!
Бог да го прости! Преди няколко години имах лична кореспонденция по повод кирилизаторите. Трябваше ми деинсталатора на Flex-а.
Разменихме няколко mail-a и ми го изпрати. Разбран човек и услужлив. Още веднаж мир на праха му!
Много ми помогна да си кирилизирам win-a.
Нека почива в мир.
Този човек разказа играта на Датекс и нивой вече не им ползва скапания ПЛАТЕН софтуер за кирилизация.
Поклон пред паметта му!
Тъжно е когато си отиват добри и кадърни хора!
Едвали има човек в България занимаващ се с компютри които да не е чувал за него и да не е ползвал поне веднъж кирилизаторите му! Щастливци са тези, които дори и след смърта си оставят нещо на живите.... Инжинера е един от тях!
Нека почива в Мир!
R. I. P. !!!
Човекът с неговите разработки задочно е оказвал помощ на хиляди хора - напълно безкористно!
Да му благодарим за сетен път и да се надяваме. че е на по-добро място!!!
И нека запомним заедно с неговите постижения и чувството му за хумор.
А "оня горе", дето ги прибира, ако изобщо си гледа работата, защо толкова избързва с хубавите хора?! Дано и там има нещо за кирилизиране...
Лека му пръст на Инжинера, и дай боже да запомнят някой от нас един ден и с 1% от такива заслуги!
Лека му пръст!
За значимостта на делото му добавям и случая с кирилизиран Windows с ирански интерфейс...
А по повод наистина доброто предложение на Lupus за запазване на сайта му - дали би могъл да се направи мирър и тук?
Е гати гадната новина.
Ако горе има компютри, и тях ще кирилизира.
Почивай в мир Инжинера.
Имаше уникално чуство за хумор.
Почивай в мир Генади.
Няма го вече "Инжинера"
Живя достойно - почивай спокойно .