Търся си въпросната Free Prima Party карта с промоцията (говориш с всички мтел абонати безплатно м/у 9 и 5ч) от близо седмица из Варна, но навсякъде количествата са изчерпани....дори в офисите на мтел незнаят кога и дали ще заредят пак подобни... И един щастлив ден(днес) минавайки покрай Червения площад гледам gsm-магазинче тип "гараж", викам си, я да питам дали случайно не е останала някои Prima в тая дупка....пича насреща ми вика - "Имам, на 60лв...."
викам му аз имам друга информация за цената, той - "не вече е толкова". Питам го аз най-културно мтел знаят ли той на колко ги продава, вика ми "те и мтел вече на по 30 ги дават".....аха.....Звъня си аз най-безцеремоно на *88 и питам операторката пред него колко струват картите, вика ми 14.88. Обяснявам и аз, че дръвника отсреща ми иска 60, и тя ми казва че това е явна злоупотреба, поиска ми адреса и каза че ще провери случая.....А в тоя гараж карти определено имаше, защото точно като влизах един пич си излезе с такава, незная може да не е била от промоционалните, но определено беше прима.
Та ето така се прави бизнес.....45лв чиста печалба от продукт който струва 15...
Ако някой го интересува името на гаража с примите ще му го кажа, а ако някой намери карти на нормална цена да вика, че ми трябват, а операторката на *88 ми каза, че не се знае кога пак ще заредят.