Търся си въпросната Free Prima Party карта с промоцията (говориш с всички мтел абонати безплатно м/у 9 и 5ч) от близо седмица из Варна, но навсякъде количествата са изчерпани....дори в офисите на мтел незнаят кога и дали ще заредят пак подобни... И един щастлив ден(днес) минавайки покрай Червения площад гледам gsm-магазинче тип "гараж", викам си, я да питам дали случайно не е останала някои Prima в тая дупка....пича насреща ми вика - "Имам, на 60лв...."
![]()
викам му аз имам друга информация за цената, той - "не вече е толкова". Питам го аз най-културно мтел знаят ли той на колко ги продава, вика ми "те и мтел вече на по 30 ги дават".....аха.....Звъня си аз най-безцеремоно на *88 и питам операторката пред него колко струват картите, вика ми 14.88. Обяснявам и аз, че дръвника отсреща ми иска 60, и тя ми казва че това е явна злоупотреба, поиска ми адреса и каза че ще провери случая.....А в тоя гараж карти определено имаше, защото точно като влизах един пич си излезе с такава, незная може да не е била от промоционалните, но определено беше прима.
Та ето така се прави бизнес.....45лв чиста печалба от продукт който струва 15...
Ако някой го интересува името на гаража с примите ще му го кажа, а ако някой намери карти на нормална цена да вика, че ми трябват, а операторката на *88 ми каза, че не се знае кога пак ще заредят.

). Ако някой го интересува мога да му кажа къде е. Става въпрос за Варна. За цена не съм питал наистина, защото на нея си пише -14лв, а и не съм мислил да купувам.