Първоначално публикувано от
Malone Мои приятели имат нужда от закупуването на софтуер обслужващ диспечерски пункт за таксиметрови превози.
Предполагам, че хардуера за този софтуер има нужда освен от PC и от някъкъв GSM или въобще телефонен модул, притежаващ функцията CLIP [идентификация на повикващия, Caller ID]. Този модул трябва да комуникира със софтуера и при повикване да изписва адреса или собственика на телефона на монитора [предварително въведени от диспечера].
Това във връзка с определен тип услуги, както и VIP клиенти, редовни клиенти или пък некоректни такива.
Засега имат нужда от обслужване на едно работно място.
Моля, ако някой има информация за подобен софтуер на български език, да ми изпрати оферта, линк към производителя или директно телефонни номера за връзка.
malone"кльомба"abv.bg
лично съобщение или направо да ми звънне, ако има телефонния ми номер.
Благодаря предварително!
Извинения за мястото на темата, което съм избрал, но предположих, че тук ще се прочете от повече хора и има по-голяма вероятност, в по-кратък срок да получа отговор.
«EDIT»
Разгледах предложението "Такси навигатор", но цената от 1 790 лева, просто е непоносима за една провинциална таксиметрова фирма.
Така че, ако някой има предвид този софтуер, на тази цена е безмислено да го обсъждаме.
Това при условие, че има най-малко два подобни софтуерни предложения [руски], тествани и доказани и то на цена под $200 всеки.
Предполагам, че за всеки ще е ясно, че руснаците с радост ще дадат определени source файлове, за да се побългари [безплатно] интерфейса програмата [което ще отнеме около 48 часа], респективно незабавно ще се появи на българския пазар, но пък ще задраска труда на няколко български програмисти, които за съжаление се изживяват, като скъпо платени гурута. Това не е лошо, забележката ми е, че не са пазарно ориентирани.
А единия руски софтуер дори има безплатна версия, с малко по-ограничени възможности.
Вижте основанието:
"Идя насвстречу требованиям Рынка представлена БЕСПЛАТНАЯ упрощенная версия для диспетчерских фирм."
Чак се ядосвам и ми е криво на БГ психологията.
Може би е нужно да уточня, че търсения софтуер, заедно с нужния хардуер [без PC] е приемливо да е на цена, не повече от 600 лева, като тази цена включва доставката и въвеждането на продукта в експлоатация на 300 км. от София.
Годишната поддръжка е ясно, че ще се плаща отделно.