Uf много сори ама съм на имен ден на кръстницата и ще стане една . а после . Имам и още 1 приятел дето ще мина в движение
Uf много сори ама съм на имен ден на кръстницата и ще стане една . а после . Имам и още 1 приятел дето ще мина в движение
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
бири идееееем :dock:
На фона на:
...и...Първоначално публикувано от Pa3KaTaH
та се разбрахме да разделим отговорностите за това кой ще те :knuppel2: :smack: и :sex: :slap:,Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
та на мен се падна да :knuppel2:, а Mr.TECHNO и LUDIA ще те .... :smack: ,
а останалите са изненада
Сбирката както винаги беше супер. Всички разбраха .... Разкатания ще го разкатаем.
Сори Насо, ама да не си обещавал такива неща. В 10-те места, които запазих не отидохме, ти ще поемеш отговорността.
За всички : Радвам се, че се видяхме, дано скоро пак "повторим" сбирката...
Бай Весо, ти май гониш Владо по килограми, тъй като гледам аааа
Извенете ме, че пропуснах този път, ама бях много изморен и нещо нямах настрение.
Изненадата бе @Zygot ( явно се поуплаши )
@Zygot си е точен , само дето го е страх да не му хареса твърде много и да стане редовен
Радвам се че тенденцията с дамското участие се затвърди ... Абе истината е че сме сериозни хора варненската агитка :dock:
Ами ние винаги сме си били най-сериозни.
Точните хора с общи интереси - няма как иначе да е освен да сме сериозни !Първоначално публикувано от Julian
Абе като гледам с около 16 по датите на постоветеПървоначално публикувано от GGG
Айде на следващата !
На следващият ден разбрах че се е провело.Но тогава не писах във форума а по късно и за това е тази разлика в датите.Първоначално публикувано от CrossBlade