Uf много сори ама съм на имен ден на кръстницата и ще стане една .а после
. Имам и още 1 приятел дето ще мина в движение
![]()
![]()
![]()
Uf много сори ама съм на имен ден на кръстницата и ще стане една .а после
. Имам и още 1 приятел дето ще мина в движение
![]()
![]()
![]()
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
![]()
бири идееееем![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:dock:
На фона на:
...и...Първоначално публикувано от Pa3KaTaH
та се разбрахме да разделим отговорностите за това кой ще те :knuppel2: :smack: и :sex: :slap:,Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
та на мен се падна да :knuppel2:, а Mr.TECHNO и LUDIA ще те .... :smack: ,
а останалите са изненада![]()
Сбирката както винаги беше супер. Всички разбраха .... Разкатания ще го разкатаем.
Сори Насо, ама да не си обещавал такива неща. В 10-те места, които запазих не отидохме, ти ще поемеш отговорността.
За всички : Радвам се, че се видяхме, дано скоро пак "повторим" сбирката...![]()
Бай Весо, ти май гониш Владо по килограми, тъй като гледам аааа![]()
Извенете ме, че пропуснах този път, ама бях много изморен и нещо нямах настрение.![]()
Изненадата бе @Zygot ( явно се поуплаши )
@Zygot си е точен , само дето го е страх да не му хареса твърде много и да стане редовен
Радвам се че тенденцията с дамското участие се затвърди ... Абе истината е че сме сериозни хора варненската агитка :dock:
Ами ние винаги сме си били най-сериозни.
Точните хора с общи интереси - няма как иначе да е освен да сме сериозниПървоначално публикувано от Julian
!
Абе като гледам с около 16 по датите на постоветеПървоначално публикувано от GGG
Айде на следващата !![]()
На следващият ден разбрах че се е провело.Но тогава не писах във форума а по късно и за това е тази разлика в датите.Първоначално публикувано от CrossBlade