20.00 h. в Белисима.*
това някъде над McDonald's ли се пада ?
Абе точно до Белисимата има публичен дом. Иначе има белисима която е над McDonald's и която е под McDonald's. Аз до колко разбрах сме в по старата до публичния дом.
Може и аз да направя подкрепление,ако успея разбира се!
аха, значи в публичние дом
все пак неразбрах тая белисима в която ще сме нагоре от McDonald's(посока обшината) ли е или надолу някъде.....
Аз първо ще се отбия в публичния дом :coolsmiley: да ме упътят !
А така ! Запази няколко места за после !Първоначално публикувано от Zygot
Резервирах публичния дом за 1 часа за 10 човека. Там ще е afterparty-to. Женените имат право да се приберат
а ще има ли остъпка за количество ? :coolsmiley:Първоначално публикувано от CrossBlade
А какво ще кажете за след Белисимата да измислим нещо? Да поразкършим малко* ... Караоке например ? или нещо подобно*
Уточнявам , публичния дом е на ст.Стамболов
белисимата се намира както обясних аз - От макдоналдс ( х-л Черно море ) тръгвате към Центъра( дупката ) първата уличка след макдоналсд в Дясно - Пицария Белисима . Помолил съм сервитьорките са оставят табелки "СЕТКОМ" , а ако няма - ревервацията е на името "Атанас Симеонов"
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=25...&Map21_19.y=22
баси що не работи вчерашния ми линк ?
Като влезете от входа , трябва да отидете в другата зала ( правите обиколка на заведение под формата на буквата П- две маси са ( предполагам ще се сберем още* че сме малко повечко от 10 май.
ПП
Аз ще закъснея - все пак е Йорданов ден ( имам двама именника ) до 22.00 ще дода !
Боби* ,чети по-внимателно !Първоначално публикувано от Боби
Lasar- ние никого не гоним - който му е на сърце да дойдеПървоначално публикувано от CrossBlade
"вържи си коня , и ела да ударим по едно ! "
CrossBlade - за непълнолетни там правеха ли отстъпки , или искат все пак лична карта ? :coolsmiley:Първоначално публикувано от CrossBlade
Той е с придружител, ама за женени с деца май неправеха отстъпки, дори и с лична картаПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Гаден доносник - никъде на личната карта не пише дали съм семеен и с две децаПървоначално публикувано от MetalMilitia