Резултати от 1 до 11 от общо 11

Въпрос за hit.bg и изтрит акаунт

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Въпрос за hit.bg и изтрит акаунт

Имах си един акаунт в хит.бг където си държах разни безобидни неща - кирилизатори за принтери, дос кирилизатори и др. такива дребни неща, за да са ми подръка като обикалям по чуждите офиси. И преди няколко дни установявам, че акаунта е изтрит без всякакво предупреждение. Понеже не ми се занимава с писане на писма до разни админи и супорти та реших да попитам тук - Някой има ли предположение какво точно съм сгафил за предприемат такива драстични мерки спрямо скромната ми изява в нета?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re: Въпрос за hit.bg и изтрит акаунт

На мен наскоро ми изтриха два акаунта, чиито квоти бях превишил (с по доста над 10 мегабайта - има си начин ).

4. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    На мен наскоро ми изтриха два акаунта, чиито квоти бях превишил (с по доста над 10 мегабайта - има си начин ).
    Не е това. Нещата които бях качил бяха не повече от 1 Мб.

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Щом са ти затрили акаунта без предупреждение, явно между "безобидните" според теб неща, е имало нещо доста "обидно" според други. Дори и едничко нещо да е - пак ще ти затрият целият акаунт!

Ако не си влизал от доста време, може би са го чекнали като "изоставен"?

И в крайна сметка - сигурен ли си, че е затрит? В последно време hit.bg имат доста проблеми и може би точно в такъв интервал си решил да се логнеш... Преди имаше подобни проблеми - не можеше да се логнеш заради паролата - ставаше след десетки опити чак...

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Отговора който на мен ми бе даден - че се затриват всички акаунти , които не са регистрирали 30 дни активност !

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Отговора който на мен ми бе даден - че се затриват всички акаунти , които не са регистрирали 30 дни активност !

Е, тъпичко е така. 30 дни активност! И за каква активност става дума? Да се логнеш и да добавиш/промениш/изтриеш нещо или някой да изтегли нещо от там? Разбирам да създадеш акаунт и да ти е празен, че да ти го затрият, но при положение, че си качил разни нещица там с презумцията че може да ти трябват от дъжд на вятър и то на "мизерните" 10 МВ и да те обвързват/задължават ежемесечно с някакво действие спрямо този акаунт... е тъпо, наистина. Още повече, че се обезмисля и понятието за "предоставено free space". Бе аз какво ли се чудя...

8.  

9. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Струва ми се че hit.bg постепенно отива към затваряне, сайта им съвсем западна, а изглежда се опитват да освободят и място по сървърите....дано греша де

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Спокойно. Следваща стъпка:
    "абонирайте се с смс от 2лв без ддс за автоматично месечно обновяване на акаунта си в хит.бг"

11. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

Запада, така е. Той сега е собственост на орбител доколкото знам. Вече не поддържат собствената търсачка, а препоръчват да се включва направо в Гугъл. Освен това често има проблеми и със скоростта на достъп до страниците.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2004

Доколкото аз разбрах но може и да греша hit.bg се преименуват на free.bg от месец някаде е Up.
    Правилата са почти същите като "Вашият сайт трябва да се актуализира поне веднъж на 3 (три) месеца"
    И няма гадните ядове да не приема пасс по 10 пати

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от artos
    Доколкото аз разбрах но може и да греша hit.bg се преименуват на free.bg от месец някаде е Up.
    А бе не би трябвало да е така, щото там успях да си регистрирам име, което съществува вече в hit.bg.

Освен да са решили да не събират двете бази на едно място...

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2
    Последно: 23-09-13, 20:40
  2. въпрос за парола на акаунт
    От ivan68 във форум Windows
    Отговори: 4
    Последно: 13-05-09, 22:43
  3. Изтрит партишън
    От koko20 във форум Windows
    Отговори: 8
    Последно: 13-02-08, 10:51
  4. MP3 плеър-изтрит софтуер
    От BatVez във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 18-12-06, 13:25
  5. NT и изтрит акаунт
    От ivop във форум Windows
    Отговори: 8
    Последно: 19-05-03, 15:06

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе