Не е работа за студенти.По скоро за момчета от вътрешността,без образование,търсещи препитание в големия град.Ако намериш1-2,те ще намерят останалите!
Не е работа за студенти.По скоро за момчета от вътрешността,без образование,търсещи препитание в големия град.Ако намериш1-2,те ще намерят останалите!
Lazar, давай - ако имаш връзки из по-вътрешните градове - намери такива хора - няма да обикалям из България и да им предлагам по-добро заплащане, не мога да си го позволя като време
Ще заплатя на намерилия - ако искате залепете обяви из кафенета и всякакви заведения, телефони и адреси ще ви дам на pa3@gbg.bg , icq-то или телефона ми, при интерес на хора от друг град ще ви пратя веднага парите...
Pa3KaTaH,
1) Иди в службата по социални грижи до Руския пазар-те знаят всички безработни в района поименно и ще ти обърнат внимание(идеята е на жена ми,която работи в тази свера но в друг район)
2) Остави тук, все пак някакъв (стационарен по възможност) телефон за връзка,защото аз мога да си търся бирата на ICQ-то,но кандидатите за работа предпочитат по-изпитания начин-градския телефон
Лазар, телефона е 370 747,
тези в социални грижи не се ли занимават с ... нетрудоспособните в широк смисъл и подобни ?
Занимават се с всички,които се нуждаят от помощи,включително и работоспособни безработни.Дори се случва да подпомагат и скришом работещи,но това е друга тема. А ти провери и* Бюрото по труда дали има клон в Аспарухово(питай в Социални грижи,като отидеш). Успех!
(Pa3KaTaH) Откровенно да си говорим проблема ти се състои в неколко фактора а именно:
Не даваш много кинти; (сравнено с конкуренцията)
Зима е и на никои не му се стои навън мокър;
Българина е МНОГОоо Мързелив и не му се работи много много; (особенно младото поколение )
........
и много други
Спасението ти е само в-к "Позвънете", забрави агенциите там можеш да търсиш само по-квалифициран персонал,
казвам ти го от ОПИТ, защото и аз съм работодател на не малко хора, много са минали и заминали.
Кадърен и съвестен персонал много трудно се намира, особенно ако няма и "нещо нерегламентирано отгоре" накрая на месеца.
Успех в търсенето
grafa, благодаря ти
За сега 0 (НУЛА) души са се свързали с обявата - и през Позвънете (каките оттам ме мрязат вече сигурно), и от двете трудови борси.
Безработни били нискообразованите ? Да бе
Просто са изчезнали
И аз съм на твоя хал, но в друг бизнес и друг град. От тази статистика става ясно, че безработица няма. Има калпава "социална политика". Дори да приемеш, че 3/4 от обявените места само в jobs са текучество, то пак ще стигнеш до извода, че работа има за целия китайски народ(защото не само в jobs се търсят раротници), но на никой не му се работи.Първоначално публикувано от Pa3KaTaH
Аз съм се примирил с факта, че единствения начин да си увелича производството е чрез по-високопроизводителни машини.* За машините няма "социална политика".
Разбрал съм също, че тези дето четът обявите и чакат на борсите, не търсят работа.*