Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 34

Рийдърс Дайджест

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Re: Рийдърс Дайджест

Цитат Първоначално публикувано от MrMyr
    Моите уважения,обаче маркетингът им куца..
    Не искат да нарушават традициите май :rid:

2.  

3. DEKSTER
    Guest

и аз получих въпросното писмо днес
    и за да съп сигурен че не ме базикат влязах в НЕТ-а и проверих в GOOGLE страницата на тамболата не ми я отваря (показва error и не я отваря)
    видях този форум (и ощее няколко) и ви казвам че тая томбола с 60000 лева, КОЛА, и ощте 103 награди е нож с две остриета
    не съм получил "ЧЕРВЕНОТО" писмо, но прочетох че в ЗЗЛД(или зкона за защита на личните данни) пише, че тея хора нямят рправо да ни използват данните без да ни предопредят. така че първото писмо е предопреждение " ако искате пратете , ако не искате кажете"
    НО Тука има голямо ННОО 60000 лева бре хора и нова кола (едно лапе като мен пишеше в едната тема че ваща му направо е скочил като е чул нова кола щтото карали ЛАДА)

ТАКА ЧЕ ВЪПРОС НА НАГЛАСА

и друго
    в BG маркетинга не е навлязъл така както в ЕС. Затова ни се стува странно

4. ООН
    Guest

Учудвам се, че никой не подлага под въпрос твърдението на авторите, че "подборът на адресите е случаен". Я вижте дали това е случайно.
    Първо, съмнително е, че не са записали името ми. Написали са "До живущия на" ... адрес. Моят адрес го няма никъде без името ми. Освен, ако са пуснали съгледвачи по улиците да записват адресите, което ми се струва абсурд в днешно време. Така че, имената са вече включени, а не ги пишат, защото смятат, че така няма да попаднат под удара на Закона за защита на личните данни.
    Получавам преди няколко дни въпросното писмо и се забавляваме в къщи със съдържанието му. Днес обаче, получавам друго такова писмо, вече с адрес, както се изписваше преди много години. Значи ли това, че генераторът на "случайни адреси" разглеждайки отново всички възможни адреси след първото писмо, е попаднал от отново на мойто име и е избрал стария ми адрес. Ха-ха, айде де! Ако разберат, че не съм платежоспособен, генераторът изведнаж ще ме забрави.
    Удобен случай да попитам, дали някой не се е замислял за Лотарията за зелена карта. Там изглежда има други, скрити критерии за подбор, а не тези, които се афишират.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

И аз получих писмо, най-после, вече бях започнал да се чувствам онеправдан

А за "Зелена карта" - критериите определено са други... всичките ми познати, които са заминали, са с образование, с професии, които са търсени (особено в по-малки градчета). А принципно познавам много и различни хора, само че не знам защо, тези от малцинствата и ниско образованите, бе как така все нямат късмет с тези зелени карти...

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Ела да видиш тук кви бездарници без професии заминаха със "Грийна Карта"
    Едно семейство цял живот крадяха и лежаха и накрая - в ЩАтите ! ( хора с крими досиета ! ! ! )
    Много чудно ми стана
    има и други от блока , хора с добри професии( доста търсени според мен )  , надъхани и опитни и пак не ги вземат, та вече се кротнаха , направиха си по една фирма и сега трошат обороти !

Аз нямам мерак за Америка , затова не съм и пуснал безмисленото според Green Card  !
    Много интересна лотария , няма що !

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Ами явно греша и подбора наистина е на случаен принцип... макар че ако трябва да сме съвсем точни, не може компютърна програма да генерира случайности - използването на алгоритъм винаги води до псевдослучаен избор

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Да си го кажем - взимат от кол и въже хора , който се адаптира- остава - който не може- усвояват му средствата !
    В последно време много хора се връщат - срока за научаване ан език е съкратен а определено хората без Образование - няма как за 2м да научат английски ( да не казвам ще щатския английские отврат - диалекти съкращения и тн. )

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Не мога да твърдя със сигурност нищо, но и аз имам подозрението, че тази лотария не е случайна (и нямам предвид недостатъци в генерирането случайни стойности). Просто не познавам ченге, което да се е кандидатирало и да не е спечелило от лотарията. Което е разбираемо - американците очакват, че като е ченге, човекът все пак е минал през някакъв подбор, който, макар и да не отговаря на техния стандарт, все пак е за предпочитане пред нищо. И тук точно им е грешката - не знаят, че подбора в БГ се свежда основно до роднинските връзки. ;-))))))))

11. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Не знам за вас ама аз за втори път получава да участвам в томбулата като се обадих на посочения телефон да питам защо втори път получавам при положение че вече участвам в томбулата ми казаха че явно имам голям късмет и можело ако искъм да го пратя и него само че трябва да бъде друго име или да не го пращам сам съм избирал. За мен всичко си е съвсем легално и не трябва да се притеснявате от нищо. Така че давайте смело.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Интересен подход за привличане на вниманието - ключа е сложен така, че да се вижда и да предизвика любопитството. Но точно такъв евтин трик ме кара да бъда нащрек. Да не съм маймуна? Особено след като видях купища такива пликове пред един заключен вход.

Сигурно ромите се радват най-много - метала си е метал, нали така? Предвкусвам размирици в Столипиново заради заветните ключета

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

една енциклопедия за 40-50 лева да продадат и ето ти ресурса да залеят с писма още 1-2 блока...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Интересен подход за привличане на вниманието - ключа е сложен така, че да се вижда и да предизвика любопитството. Но точно такъв евтин трик ме кара да бъда нащрек. Да не съм маймуна? Особено след като видях купища такива пликове пред един заключен вход.

Сигурно ромите се радват най-много - метала си е метал, нали така? Предвкусвам размирици в Столипиново заради заветните ключета
    Твоя ключ наистина ли беше метален? Доста време мина, откакто изхвърлих моя, но определено не беше метал - някаква евтина пластмаса, точно като за евтини трикове. Иначе и мен ме подразни, че ме подценяват; не че не сме си го заслужили, де.

16. DENIS_ROMA
    Guest

gospodin roumen68 vij kakvo shte ti kaja romi li sa bili balgari li sa bili nqma zna4enie tezi v pravitelstvoto ministerstvoto 90 procenta sa balgari i kakvo pravqt kradat samo parite na horata a ti kato si balgarin vij nqkoy rom da ne te sgshti 4e shte vidish togava slanceto ot kade izgrqva.......sega mili hora koito vlizate tuk sas 30 leva nqkoy zabogatyal li e ne e tuk vsi4ki hora deto sa protiv kompaniyata toy mojebi e samo i edinstveno edin 4ovek i kara horata da se samnqvat..ISKAM DA VI KAJA PROBVAYTE SI KASMETA NISHTO NE GUBITE SEGA 30 LEVA GI DAVAME ZA 5 MINUTI TUK GOVORQT TAKASAMO I SAMO ZADA MOJE DA IMA PO MALKO HORA ISPRATILI OTGOVOR..DA.. TAKA 4E KAKVO TRQBVA NAPRAVETE.GOSPODIN ROUMEN 68 TI VIJ DA NE SPE4ELISH GOLQMATA NAGRADA PAZISE OT NEYA ZASHTOTO TYA E MNOGO.......

Редактирано от Stenly

Моля спазвайте форумните правила и пишете на кирилица !!!!

17. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Ето на това му викаме циганска работа - още от вратата - шамари, шутове....

18. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Да му дадат медал ли?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе