Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 34

Рийдърс Дайджест

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Рийдърс Дайджест

От известно време съм "атакуван" от писма на въпросната фирма с обещания за награди. 104 на брой + един автомобил. Всичко било на лотариен принцип и аз последователно и успешно съм бил преминал две "цедки".На писмата не пише името ми, а само адреса.За да участвам на финала трябва да върна отговор в срок от 7-14 дни.Някой от вас случайно да е такъв "късметлия"?И всъщност, какво мислите по въпроса?

P.S.Извинявам се,но "изцвъках" тази тема и на друго място във форума - неправилно, разбира се!

/mod edit Ско: позволих си да коригирам заглавието, защото не става дума за "ездачи", а за "читатели"

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Re: Райдърс Дайджест

Намерих такова писмо в пощенската кутия, явно пуснато по грешка, защото беше адресирано до съседа. Стана ми интересно, че вътре имаше и ключ... но не го отворих, оставих му го.

Иначе тук четох по темата: http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.2495.html

4. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Ами ключа не е нещо особенно.На него има код, съвпадащ друг код под снимките на три автомобила, за които евентуално участвам Има доста брошури с почти един и същи текст: как можете да спечелите, какви са наградите и т.н

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Ако участвате ще получите главната награда. Доживотно зарибяване след като ви имат не само адреса, но и името.
    При нас бяха ги напускали във всички пощенски кутии. Видях поне 20 броя.

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Да, и при мен пуснаха такъв плик (че и не само на мен а и на почти всички съседи ). Разгледах го....като видях че ми искат и 30лв за някаква книга - ааайде в кръглата папка... (кошчето де.... )

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

На мен ми дойде само първия плик. Очаквах втория, в който ще ми искат $ да тегля майната Ама то се разнесоха форумите преди това :Р

8.  

9. YG
    YG е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2002

Мдам и аз си имам таквоз...вече в кошчето де

10. Тук е от
    Aug 2004

Re: Рийдърс Дайджест

масово са ги на пускали такива печалби отиват директно в кофата даже в нашия вход има специална кофа за подобни писма и брошури.даже забелязах че някой от разпространителите направо там ги пускат

11. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

Аз пък пуснах червения плик - да си опитам късмета - според мен е от умрел писмо, обаче не виждам какво губя, освен една пощенска марка... :coolsmiley:

12. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Да, и при мен пуснаха такъв плик (че и не само на мен а и на почти всички съседи ). Разгледах го....като видях че ми искат и 30лв за някаква книга - ааайде в кръглата папка... (кошчето де.... )
    Впрочем, книгата е хубава. Друг е въпросът дали на теб конкретно дали ще ти хареса...

13. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pimpirlit
    Впрочем, книгата е хубава. Друг е въпросът дали на теб конкретно дали ще ти хареса...
    Може и да много хубава, но не е този начина по който ще ме накарат да си я купя......

14.  

15. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Според едно проучване, по-малко от 20% от населението на българия посещава книжарница поне 1 път в годината. Това означава, че ако не се използва подобен начин за реклама, 80 процента от българите никога няма да имат досег с книгата! Със сигурност, това не е предпочитания начин за пазаруване на образования потребител обаче (като под образован не с рабира човек с 3 висши, а такъв, който се интересува от стоките, които са му необходими и иска да притежава, и сам си набавя информация за тях).

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Книжарници и аз не посещавам. Книгите които основно чета са:
    бард (фантастика/криминални) - директно от склада на окръжна болница
    компютърна литература - амазон
    други - разходка до славейков.

17. GGG
    GGG е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

И аз получих брошурите и си направих труда да ги прочета.Това е типичен пример за директен маркетинг.
    При участието в играта ти прпедоставяш своите данни име и адрес на представителя който придобива правото да прехвърли данните в централното им дружество за попълване на списъка с потребителите.И те ще ти изпращат редовно рекламни материали и ще изискват да им отговаряш постоянно (предполагам).
    Аз не бих се вързал* на тези обещания за награди и няма да се включвам на хорото им.

18. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Тия освен с противната си реклама за начетеното антипатично хлапе в таксито, явно имат и други безумно тъпи начини да привлекат вниманието на хората и потенциалните читатели.
    Моите уважения,обаче маркетингът им куца..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе