Предполагам не, понеже мисля, че са длъжни да ме уведомят, когато няма пари и трябват, за да захранят тази сметка, но все пак ако има някой по-компетентен тука да се изкаже...Първоначално публикувано от DarkRose
Предполагам не, понеже мисля, че са длъжни да ме уведомят, когато няма пари и трябват, за да захранят тази сметка, но все пак ако има някой по-компетентен тука да се изкаже...Първоначално публикувано от DarkRose
Не съм много компетентна, обаче със сигурност Булбанк има такса за закриване на сметкаПървоначално публикувано от DarkRose
Имат такса за абсолютно всичко, включително и когато захранваш собствената си сметка. Тоеаст слагаш собствените си пари, с които те ще работят, а те ти слагат такса, която между другото никак не е малка. Никога няма да те предупредят, а ти дори и да се поинтересуваш какво следва да направиш, много трудно ще стигнеш до компетентен отговор. Само ще те премятат от телефон на телефон, а тези от централата още не са чули за какво става дума и вече са те свързали грешно. Когато искаш да питаш нещо, те го приемат все едно си малоумен и как може да не знаеш и изобщо какво ги занимаваш....хайде иди се оправяй...абе много са велики. Те разполагат с милиарди а пък ние дребните хорица ги занимаваме с глупости....
ОФФ
Като чете човек ще излезе, че чиновниците в администрацията са направо цвете ... :coolsmiley:![]()
Не ,че искам да защитавам Булбанк, ама ти с откриването получаваш договор, в който пише черно на бяло и в който ти се съгласяваш с условията на банката - толкова минимално салдо по сметката, което си длъжен* винаги да поддържаш, толкова ежемесечна такса и тн. Получаваш правото да се разплащаш със света срещу определена цена. Като искаш просто да си държиш парите - направи си депозит.
Ами май всички банки имат касова комисиона над определена сума, няма отърванеИмат такса за абсолютно всичко, включително и когато захранваш собствената си сметка. Тоеаст слагаш собствените си пари, с които те ще работят, а те ти слагат такса, която между другото никак не е малка.
Дано сега като се обединят с Биохим и Хеброс се пооправят малко нещата, ама знае ли човек...
Напротив! Очаквай обратното,,,...Дано сега като се обединят с Биохим и Хеброс се пооправят малко нещата, ама знае ли човек...
Колкото една структура се разраства по обем, толкова по-тромава и бюрократична става. За пример мога да посоча положението в Евробанк, след като стана Пиреос - Евробанк.
То и мамутите за това са измрели - били са твърде големи, за да се приспособят.![]()