Предполагам не, понеже мисля, че са длъжни да ме уведомят, когато няма пари и трябват, за да захранят тази сметка, но все пак ако има някой по-компетентен тука да се изкаже...Първоначално публикувано от DarkRose
Предполагам не, понеже мисля, че са длъжни да ме уведомят, когато няма пари и трябват, за да захранят тази сметка, но все пак ако има някой по-компетентен тука да се изкаже...Първоначално публикувано от DarkRose
Не съм много компетентна, обаче със сигурност Булбанк има такса за закриване на сметка Имат такса за абсолютно всичко, включително и когато захранваш собствената си сметка. Тоеаст слагаш собствените си пари, с които те ще работят, а те ти слагат такса, която между другото никак не е малка. Никога няма да те предупредят, а ти дори и да се поинтересуваш какво следва да направиш, много трудно ще стигнеш до компетентен отговор. Само ще те премятат от телефон на телефон, а тези от централата още не са чули за какво става дума и вече са те свързали грешно. Когато искаш да питаш нещо, те го приемат все едно си малоумен и как може да не знаеш и изобщо какво ги занимаваш....хайде иди се оправяй...абе много са велики. Те разполагат с милиарди а пък ние дребните хорица ги занимаваме с глупости....Първоначално публикувано от DarkRose
ОФФ
Като чете човек ще излезе, че чиновниците в администрацията са направо цвете ... :coolsmiley:
Не ,че искам да защитавам Булбанк, ама ти с откриването получаваш договор, в който пише черно на бяло и в който ти се съгласяваш с условията на банката - толкова минимално салдо по сметката, което си длъжен* винаги да поддържаш, толкова ежемесечна такса и тн. Получаваш правото да се разплащаш със света срещу определена цена. Като искаш просто да си държиш парите - направи си депозит.
Ами май всички банки имат касова комисиона над определена сума, няма отърванеИмат такса за абсолютно всичко, включително и когато захранваш собствената си сметка. Тоеаст слагаш собствените си пари, с които те ще работят, а те ти слагат такса, която между другото никак не е малка.
Дано сега като се обединят с Биохим и Хеброс се пооправят малко нещата, ама знае ли човек...
Напротив! Очаквай обратното,,,...Дано сега като се обединят с Биохим и Хеброс се пооправят малко нещата, ама знае ли човек...
Колкото една структура се разраства по обем, толкова по-тромава и бюрократична става. За пример мога да посоча положението в Евробанк, след като стана Пиреос - Евробанк.
То и мамутите за това са измрели - били са твърде големи, за да се приспособят.