Давай - поне за италианците да викам, че ме е срам от себе си...Първоначално публикувано от wiseacre
но скромно де - не си падам по залозите
голче - биричка(с картофки или цаца)
Давай - поне за италианците да викам, че ме е срам от себе си...Първоначално публикувано от wiseacre
но скромно де - не си падам по залозите
голче - биричка(с картофки или цаца)
Аз мразя жабарите, но пък швабишен повече ги мразим. ще викам за Италия!
Ехтра*Първоначално публикувано от Wise
p.s. IvO™ ,сигурно си прав,така стана навремето с Франция.
финала е Германия - Франция и победа за немците - спокойно може да залагате, сега е момента
Тцъ - нема такова животно.
Няма отбор, който е тръгнал добре, играл добре и завършил добре.........
И това, че футболът е игра дето се рита една топка и германците бият - не става
Тази вечер германците ще загубят от лошо играещите италианци....
Много ще ми е сладко - предполагам и други са плакали за Холандия (много отдавна), лошото е , че от Италия ще загубят....Ама - ще го преглътна
Аз мразим италианците, ш'от зарад' тях ни порязаха '94-та.
А немците тогава ги обърнахме... ред им е сега те да утепат жабарите
Ама логика изкарах...
Е к`во да се прави...
Wise is wise.
Ще пийнеш бирица,че и с мезе*
Мразя да губя бас
Eeeeeх , бях за Германците , както винаги , но да си призная -
по-лоша игра на Германия не бях виждал !
Италия ги мачкаше както си искаше - през второто полувреме Италия си почиваше за продълженията. Германците играха изключително грубо , и неадекватно !
Съдията подпираше Германия , но пак не можаха.
Най-зле според мен на терена се представиха Балак и Швайнщайгер - особено втория , който пропусна топката покрай себе си , за първия гол в 118 мин.
Балак , само показваше че може да рита в стил Вини Джоунс , и никой не можа да направи адекватен пас към Клозе , който бе принуден сам да си подава. Нападателите стреляха към вратата на Италия в стил селски отбор. Много от германските крила се лъжеха сами , което ме навеждаше към фаталния край.Чудя се защо Италия ги чака толкова време ?
Ако питате мен, германците не заслужаваха да стигнат до полуфиналите. Факт е, че в мача срещу Швеция съдията беше 12-ият им играч, и то през почти цялото време (няма да се спирам на отделните му прояви).
Така че... Auf Wiedersehen, Deutschland! С италианците и французите ще се видим на финала.
Айде моля теПървоначално публикувано от BerkStock
със Шведите , как да ти кажа просто да се радват че се отърваха само с два !
за малко да ги катурнат поне с 5-6 парчета .
Досега съдия така не бе подпирал отбор като снощния мач! Балак си заслужаваше картончета ( поне на два пъти му спестиха жълта картичка )
Мда....
Това ли беше немския отбор?? Никаква дисциплина - само грубости и безсилие....
А Италия - правеха си каквото искат и чакаха да нанесат удара. Дочакаха...
А накрая и за моята биричка помислиха
'Айде няма да се впускам в излишни спорове - хич не съм от тия, които мразят шведите затова, че ни били опухали не знам си колко пъти - като сме слаби, ще ни пухат... Но е факт, че червеният картон за шведския футболист (втори жълт дефакто) беше абсолютно незаслужен (чиста игра!); факт е, че съдията пропусна някоя и друга игра с ръка на германските футболисти... При това положение - да, можеше и още 5-6 гола да им вкарат! Но за мен това е предопределен от съдията мач.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Я да видим кой за кого е:
http://netz.ru/new/comments/-world-cup-2006-1074x1616/