И аз съм на същото мнение , но ETO kakво ми изпрати френд от мястото на събитието.Първоначално публикувано от BerkStock
LOL!!!Първоначално публикувано от helios1
аз пък тази вечер ще "хихихи" !Първоначално публикувано от razziel
ама - само ако португезе бият ....
не биха... макар, че имаше мегдан и това да стане... нещо съвсем "стандартно" ми протече това световно.... :unk:
[size=14px]Въпреки, че Зидан и Ънри ми харесват... не харесвам Франция като цяло... Ще подкрепям Италия с 2х0.5l за първото и още 2х0.5 за второто. С 2х пил. шиш + 1х Овчарска, ако има продължения направо ще мина на 2х0.100ml твърдо! И според настроенито (позитивно или отрицателно) след мача... се продължава [/size]
ма каква франция бе хора ?
само араби и негри...
има там 2-3 франсета... - ма май за парлама са турени.
нещо си объркал мерните единици май...Първоначално публикувано от razziel
човече,
ако изпиеш 2 литра(мисля си, че за концентрат говориш - не за бира) - направо си си пукнал...
даже може да заложа 1:2 за резултата(пукването).
колкото до 0.100 мл - това си е нищо - направо "капка в морето"*
wise,сеа няма ли да направим нещо и за моята биричка?С теб вече басове не слагам.Първоначално публикувано от Wise
Каква ти е прогнозата за финала?По твоята логика Франция ще стане шампион,а?
p.s.Някой дава ли прогноза?
Италия...шансът ми е 50:50Първоначално публикувано от wiseacre
Ми хубаво,1 за теб и 1 за мен :dock:Първоначално публикувано от Edin_Lud
мезето от wise
И двата отбора започнаха измъчено и набираха скорост. Италианците май играят по-грозничко - те ще са шампиони
Отивам да ловя жаби за биричката....
+1 от мен заЖабарите-Айде Форца Италия !!!
Форца Италия !!! / Форца Алфа
На някои им е мъчно за германците , но ...
Очертава се интересен финал... 19-та минута и вече 1 : 1... при тази като цяло слаба резултатност на това световно, много добре !
не мога да не споделя разочарованието си от финала. най-неприятните за мен отбори спорят за титлата. ще играя на компютърни игри
интересно дали ще се сбъдне прогнозата на С.Диков , че Франция , като най-изгоден за букмейкърите отбор , ще стане световен шампион.
п.п.
ако е така - кур льо франсе