Честит празник и весело изкарване! След три дни и три нощи (приблизително) те чакаме тук да прочетеш нашите виртуални честитки :flo:
Честит празник и весело изкарване! След три дни и три нощи (приблизително) те чакаме тук да прочетеш нашите виртуални честитки :flo:
Честито и от мен! Пожелавам ти много здраве, много щастие и много любов!
Ако букетът от двадесет и девет, разкошни, червени рози, който получих днес, може да ви опише колко съм щастлива, то знайте, че всичките ви пожелания, които ми написахте са се сбъднали...
Благодаря за прекрасните думи и за това, че усмивката ми сега е още по-широка, по-истинска и по-красива...
Щастлива съм...
Честит рожден ден! Бъди все така щастлива и след още 50 рожденни дни!Първоначално публикувано от Profita
Честито и от мен! И знай, че от толкова много наздравици със Сеткомска поезия сутрин лесно се лови амнезия ! Наздраве !
Maлко със закъснение, но все пак от сърце ...
Пожелавам на скъпата ни и чаровна съфорумка много весели мигове и щастливи преживявания.
Нека всичко, за което мечтаеш да се превърне в реалност.
--------------
то и аз пропуснах момента... ,
ама - по-добре късно отколкото никога... :
- ПОЗДРАВИ и от мен !!!
Хайде и от мен - За много години!!!!!!!!
Жива, здрава и щастлива!
Малко със закъснение, ама какво да се прави - не бях влизал във форума няколко дни - все на път
Ама дано съм последен де... от закъснелите
Благодаря ви много. Тази година беше най-невероятната в живота ми. Като приказка с продължение ...
Ако мога нещо да си пожелая, то ще бъде - още много такива години като изминалата...