http://store1.data.bg/sodpolice/SOD_Police_ohrana.html
Това някакъв майтап ли е?
Или са някакви мошеници?
Защото ако това трябва да е официалната страница на полицейския СОД ...
http://store1.data.bg/sodpolice/SOD_Police_ohrana.html
Това някакъв майтап ли е?
Или са някакви мошеници?
Защото ако това трябва да е официалната страница на полицейския СОД ...
Че какво да очаквам от полицаи...Първоначално публикувано от etg
" След секунди белезниците щтракват върху ръцете на
* *извършителите"
туш...
Да не мислите,че като им е в data.bg страницата,теглят mp3 и филми.
Не те само ги охраняват.
Много сте лоши...само се подигравате, а хората саИт са си направили. И... :knuppel2:
Майтапите се, но като ви дойде m,rijrhd до главата ще плачете.Без други видими признаци в
договореното време на място m,rijrhd полицейски
автопатрул
Ами аз имах предвид не правописните грешки, а самия начин на представяне на услугите, и мястото на хостване.
Според начина на изказване написаното е от около 10-годишно хлапе, изгледало достатъчен брой полицейски филми.
Хостинг - на един от водещите сървъри с пиратско съдържание.
Полезна информация - единствено телефони и банкова сметка, нищо друго.
Иначе ако включим и правописните грешки става страшно: направих си труда да изчета подробно дясната колонка - 38 изречения, от които 12 с грешки (естествено, някои са с повече от 1 грешка, това не го броя).
Иначе относно самата охранителна дейност - поне за полицията имам добри отзиви. За частните фирми - всеки препоръчва различна фирма, и на всеки мнението е противоположно на мнението на другия, но засега на всички, с които съм говорил, мнението за полицията е положително. Така че баш полицаите може би си вършат работата като цяло (е, издънки не може да няма). Ама тая страничка...
Все пак все още не знам дали това е наистина официалната им страница, може и някой да си прави майтап.
масовостта и лесната достъпност на интернет позволи на всякакви малоумници да излеят пред другите болните си мозъцие хайде да не разкриваме всичко отсега
понеже вероятността това да им е официалната страница е нищожна (опази, боже, да е!), ми се струва, че е дело на дете на някой работещ там, като детски порив да се "помогне на тати" - трогателно, но и наивно и смешничко. ако съм познал - "браво, моето момче", ако не - ще изчакам да видя какво ще изскочи...
На някое малко полицейско "генийче" дето татко му работи в СОД-а се е учило да преписва.