Резултати от 1 до 11 от общо 11

BTC ADSL Sep 12, 2006, Varna

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

BTC ADSL Sep 12, 2006, Varna

Искам просто да изразя възмощението си от "услугите" на БТК на 2х2мбпс сме и няма никой от час и половина! Само БГ пиъринг и то по-бавно отколкото трябва. При опит да им се обадиш, прсото не вдигат и си чакаш на сигнал свободно Това е абсолютна подигравка с потребителя, а едно време ги имах за сериозни

Честито

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: BTC ADSL Sep 12, 2006, Varna

тук 2-та мегабита се свеждат до 50кбайта точно на принципа 50:50
    минута-две има, минута-две няма

посъветваха ни вчера да си рестартираме модема, като изчакаме 15 минути, преди да го включим отново

за протокола - домашният ми 512 хвърчи, та се къса

4. god
    god е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Варна

Общо взето поредният пример, че при БТК такова нещо като support нЕма

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Нищо ново под слънцето.
    Изглежда проблемите на БТК не са само във Варна /това изобщо трябва ли да учудва когото и да било/. Аз съм от Сливен, с БТК ADSL 512 безкрай, и днес около 13.00 скоростите ми бяха паднали почти до нула. Български страници се отварят много трудно и след продължително чакане, а международен пиъринг е практически невъзможен. От хелпдеска /каква ирония настина в това наименование, след като на практика никаква помощ човек не получава/ на БТК дежурно "съветват" да си рестартираме модемите и се оправдават, че проблема е в нашия "телевизор". Изобщо не съм доволен, но тук в Сливен на практика няма по-добра алтернатива от БТК.

6. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Ае стига сте ревали бе - един час да нямате нет и кой знае кво станало. Случило се е нещо много голямо, щото и авери от София и Пловдив се оплакаха. Сега всичко е наред, поне при мен беше около час - час и половина.
    Много бързо забравихте локалните ланки, дето нета спираше за дни без никой нищо да каже
    Еее, то малко да не ви поглези човек и веднага почвате да мрънкате

хихихи

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от Кайсо
    Ае стига сте ревали бе - един час да нямате нет и кой знае кво станало. Случило се е нещо много голямо, щото и авери от София и Пловдив се оплакаха. Сега всичко е наред, поне при мен беше около час - час и половина.
    Много бързо забравихте локалните ланки, дето нета спираше за дни без никой нищо да каже

хихихи
    Прав си абсолютно. Преди бях вързан в една квартална лан-мрежа и в месеца поне 4-5 дни бях без нет. Връзката се губеше обикновено в събота и в неделя, както и по време на празници, когато в офиса нямаше никой на когото да се оплачеш. Да не говорим, че при всеки по силен порив на вятъра и при всеки дъжд нета ми спираше поне за два дни ...
    От друга страна, обаче, БТК няма какво да ги жалим, нали ...

8.  

9. Member Аватара на diaflin6
    Тук е от
    Apr 2004

И тук - в Русе е същата работа. Обадих се на хелпдеска и от там ме уведомиха , че проблема е в прекъсната оптика на територията на Румъния . В момента в който поствам , всичко би трябвало да е ок.

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Нещата вече като че ли се нормализираха. Преди минути проверих скоростите с ето този инструмент в сайта на http://www.abeltronica.com/velocimet...=uk&newlang=uk и се получиха резултати, които са много близки до това, което обичайно получавам: 498,96 kbps download, 129,84 kbps upload. Дори скоростта на ъплоуда е малко по-висока от обичайната...

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

@ Кайсо

Хич не е така. До обяд мъчение.Тука има тука няма.Скорост мижава. След 14 часа до 17: 15 интернет НИКАКЪВ.
    Ако и това не е тъпанарщина здраве му кажи. Иначе се праксат и искат 1 годишен , а мен шефовете ме набутаха с 2 годише договор. Обаче някаква компенцация за липса на интернет йок - обърне се към арменският поп или пиши писмо , а пък те някога си ще го прочетата.

За сведение няколко пъти дистанционно / дребният ме информира/-проверявах в къщи как е интернета на местната Лан -ка .Нет имаше през цялото време.

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

За редовните случаи когато нета (извън БГ) е бавен или само едната ни връзка спира не писах не рева както каза Кайсийката. Ама това днес беше абсурдно - няма кой дори да ти се обясни ! Това е абсолютна простотия

13. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от Кайсо
    Ае стига сте ревали бе - един час да нямате нет и кой знае кво станало.

хихихи

Днес ланката ми качи скоростта на 512 (от 256). ифект - 0 (зеро) - 30-32kB. питам - що бе? - ми 30% резервираност! ...
    верно, пишеше си го на сайта им
    ама на работа - сичко е фул, на 62-64 с бтк 512 - no comments

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Varna - Sofia за 10 лв. със самолет ???
    От connect във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 24-10-06, 00:05
  2. lan inet vav VARNA
    От mitak във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 04-06-03, 13:54
  3. Znae li nqkoi kude vuv Varna....
    От Bat Rambo във форум Общ - хардуер
    Отговори: 9
    Последно: 22-01-03, 22:11
  4. Blank CD-R's in Varna
    От DJ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 15
    Последно: 15-01-03, 14:33
  5. Zdraveite i ot varna
    От npu3paka във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 03-03-02, 00:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе