Re: Big Brother 3 започна...
мдааа, слави се набута тоя Survivor. нарочно стоях с дистанционното в ръка и менках К1 - БТВ съобразно интересността на показваното. Survivor загуби с 10:1 ...
viva пеньо (ама много бой ще яде това момче след ден-два :-memnon )
а и както става ясно, варненският кръстоносец се оказал с хартиени доспехи и си тръгнал по живо, по здраво. май педалът му е направил :monster в тъмното и нашият е запалил подметките
Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
Eдна моя съученичка е в резервите, сега е в някакъв хотел и чака ред, ако и се отвори парашута. Дано не влезе в къщата, защото ще стане ЧУДО, страшно е палава и е естествена блондинка!
Носят се легенди за палавоста на съгражданките ти. Добре ще е да влезе, та да потвърди или отрече легендата. :ole
Цитат:
Първоначално публикувано от backinblack
Носят се легенди за палавоста на съгражданките ти. Добре ще е да влезе, та да потвърди или отрече легендата. :ole
Че ти не гледаш ли Палома какви ги врътка? :)
Цитат:
Първоначално публикувано от BerkStock
Че ти не гледаш ли Палома какви ги врътка? :)
палома е самостоятелна, на 18, тресе я хормона и не носи на етанол :-memnon . на такива малко им трябва, а и не им пука от публика, но пък на един същи червей не кълве, така че оня ***** рошавия изпусна влака. тая повече няма да му върже
Незнам за вас, но аз със сигурност ще наблегна на Сървайвър. Хората са доста по нормални, поне от това което показаха за сега и ще са ми доста по интересни като личности.
Просто тоя ББ ми дойде в повече. То няма такива хора, то няма такава простотия .... :081:
За мен Сървайвър е бледо подомие на Ловецът на крокодили по Анимал планет. А и ми стана интересно вчера Росен Петров накрая в Шоуто на Слави явно изнервен от това че никой не е гледъл вечерта Сървайвър каза че Шоуто Сървайвър било от 8 вечерта и можело да се гледа от малки деца. Аз до колкото знам в 8 вечерта не могат да се показват цици (става въпрос за Фолк певицата която вчера се окъпа в морето без бански и се виждаше фълшивия и бюст) на екрана :-memnon. А иначе говори че по това време се давали лизбиики и педераси на екрана. Явно много са се набутали с това шоу и се чудят какво да правят.
искам да я видя, тази фолк дива с големите "очи" , как ше се мятат кат задуха силно :))
Снощи гледах и двете предавания - Сървайвър дирекно, ББ - на запис. От дотук показаното ББ бие конкурента си по всички показатели. Но нека видим какво ще покажат по нататък.
Почти всички оплюват ББ3, но всички се интересуват от него.
Колкото и да е просташко, колкото и да е тъпо...това се харесва и това е любопитно на хората.
Аз нямам възможност да го гледам, че само монитори покрай мен, но хванах малко снощи. Чета по нета тук там каквото пише.
Много добри психолози имат Нова ТВ...много добър избор за участници - то ако бяха всичките умни, интелигентни и нормални..кой щеше да го гледа.
А между другото... Пеньо/Пепи ми е избора. Страшен актьор. Само дано да няма наистина физичекса разправа с него...
Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
... дал ваджайни ...
изкърти 'сички мийки в северното полукълбо
:-memnon :)) :-memnon
имаш :Drinks: от мен :god
Пеньо скоро ще трябва да си признае, че е мъж (?!?!?) и ще изпадне в конфузна ситуация.
К'во ще направи селяндурина Панайот ще е гвоздея на програмата.