Re: Big Brother 3 започна...
Пеньо, Борислав, Павката... тези не ги знам кои са (сега ще ида на www.bigbrother.bg), гледах снощи само до третия участник (пардон, беше участничка) и след като "вдянах" далаверата с бившата любовна двойка, разделила се след скандал / побой, се погнусих от това колко плитко е скроено всичко и обърнах на "Комисар Рекс" по Канал 1. Все пак кучето е по-симпатично.
Вижте ми новата сигнатура :-memnon
Павката е готин пич.Бяхме съученици в елитен бургаски техникум и винаги е бил забавен,даже понякога от старание да покаже огромного си чувство за хумор ставаше дразнещ за околоните.Никак не е глупав пича,просто се прави на такъв за да е интересен.Последния път като се видяхме каза даже,че е завършил и висше,но не можел да се реализира и работи като охрана.Аз съм за него,макар,че знам ли докъде може да стигне простотията на българина.Жалко ще е ако се изложи със задяването на жената-мъж :016:
:offtopic:
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
Вижте ми новата сигнатура :-memnon
Първо загубих 2.02 литра кръв, а после - "You were already bitten today!"...
Те на т'ва му се вика cheating! :gun_bandana:
Аа, Slero, такава ли била тайната :-D
Прочетете още по темата за тук
Цитат:
Първоначално публикувано от canibus_bg
Павката е готин пич.Бяхме съученици в елитен бургаски техникум и винаги е бил забавен,даже понякога от старание да покаже огромного си чувство за хумор ставаше дразнещ за околоните.Никак не е глупав пича,просто се прави на такъв за да е интересен.Последния път като се видяхме каза даже,че е завършил и висше,но не можел да се реализира и работи като охрана.Аз съм за него,макар,че знам ли докъде може да стигне простотията на българина.Жалко ще е ако се изложи със задяването на жената-мъж :016:
Не знам - може аз нещо да съм задръстен или тъп и да не разбирам, ама за мен кадърен (демек - интелигентен!) определено не означава да се държи по начина, по който той го правеше (и на клипа, и пред публиката). Все пак, май се кротна малко като влезе в стаята при другите де...
Ама "Поживём - увидем", както се казва.
Аз също не мисля да се обаждам повече по тази тема.
Язък за красивите българки с абсолютно просташко/селско/каруцарски език и мислене - така ли една не можа да върже едно изречение?
Колкото до Педьо (така си му викам...), на мен ми стана фаворит, дано само не го опъне Павката или Борката, и да го изкарат с краката напред още първата седмица... :-memnon
Цитат:
Днес жените от Къщата се грижат да придадат по-екзотичен външен вид на мускулестия Павел. За известно време той влиза в ролята на представител на нежния пол и е облечен и гримиран както подобава. Но веднага щом Павел слага рокля, се случва нещо неочаквано и опасно. Виолета го харесва толкова много, че започва да го пощипва, но мъжагата се дърпа и следва гонитба по леглата в спалнята. След усмиряването на ласките на мощната дама, външният вид на Павел е довършен от Мариола, която внимателно му нанася червило. Така блестящият мъж с дрехи на жена излиза за импровизирано модно ревю пред останалите Съквартиранти.
http://www.bigbrother.bg/news.pcgi
Май още един мъж-жена има в къщата :016:
пп и къде забравихте женския вариант на Митьо Питона?!? :))
Цитат:
Първоначално публикувано от Silviya
...и къде забравихте женския вариант на Митьо Питона?!? :)) ...
Ъъъ... и такова ли има ?!
Аз лично не се бях смял толкова много гледайки телевизия, не помня от кога. От къде са ги намрили тея незнам, ама на моменти щях да падна под масата от смях. :god
Особенно много се изкефих на репликата на лелката, като влезе тоя Павката ли беше в предвериет, а лелята му вика:
"Ей момче, айде започвай да се събличаш"
А оня вика: "ама защо :yikes"
И тя: "Ама как защо! Да си те погледам" :god :god :god
категорично се дистанцирам от "кръстоносеца" с библията като варненец! има къде-къде по-интересни субекти, какво го изкопаха тоя! по-добре някоя педеруга, по-малко щеше да ме е срам!
интригата "бивши" е изчерпана от ББ2 и няма да се залага на нея. тук ще се търси конфликти между млади, енергични характери
- лелчето и фризьорът са сложени за баласт, гласа на разума, да успокояват топката
- фльорците ще увяхнат докъм средата
- ръгбистчето е Миро2, готвен поне за полуфинали
- "плющящият" ще се окаже само с голяма уста
- "пепи" дано опази КПП-то първата седмица ;)
- на благоевградчанката й трябва само една номинация и е out. бил съм в благоевград, но тая плужеста физиономия не я съм я видял. явно защото е много търсена... от мангалите
признавам си, че ще гледам поне първите вечери, само защото МНОГО искам побойника да сплеска главата на проповедника, а докато ръббистчето ги разтървава, лелчето да го награби за задника :))
A бе има 2-3 съквартирантки дето с кеф бих ги изплющял :)) ..... пред или зад камера.... :))
Ама иначе снощи след като видях участниците първото което ми мина през главата беше : Добре, че не ме одобриха на кастинга :-memnon
както каза FearMe - тоя сезон явно ще се търсят здрави конфликти - от тук и подбора на участниците (съвсем на място :) ) Най-искрено се смях на клипа на Павката - плющене му е майката..... Напомня ми на Найден от ББ1.
Истина е, че не си представях какви точно хора ще влязат в къщата. Интерсено ми стана като видях какви хора влезнаха снощи. Ясно е че ще има много интриги в къщата, разбира се всичко е направено с цел да се гледа повече. Надявам се да е интересно, въпреки че се съмнявам. Аз предпочитам да си гледам SURVIVOR! Нямам търпение да започне.
Тая от Благоевград  " Аз съм най-ухажваната жена в Благоевград "
Момчета от Благоеград ако това е така - много сте я закъсали братя . Разходете се малко из другите градове