мани цеца, дай ми цаца (с бира)
Преглед за печат
мани цеца, дай ми цаца (с бира)
Цитат на Tommorow
Всъщност, забелязвам, че там са не повече от 10-15 душИ, които се напредварват да покажат кой коя по странна група ще изкара от архива си за да направи "вчипитление"
Цитат на fanta orange
BerkStock
FearMe
ghost
fanta orange
slero
wiseacre
IvO™
Silveto
за вас се отнася стига със тия:obituary,sepultura,slayer,iron maiden,soulfly,motorhead,и други такива,
дайте малко на Лепа Брена че по известна била жената,и всеки си знае че не е странна
:016:
[/quote]
Fanta - благодаря ти, че ме поправи, не сте били 10-15, а само ШЕСТ, всъщност СЕДЕМ които се "надпявате" там - Силвето гледам си пропуснал...
...и оооо, да....7..6...5...хайде на 4....кой ще ме свали на 4-ри....4-ри един път....4-ри втори път :))))))))) истината боли ли какво??!!!!!
неее аз не показвам странни групи...
на мен ми ги показват, аз плагиатствам след това ;)
Голям смех ... :) Почвам да свалям Мирка, ама как се настройва... То това не е ли само за тинейджъри?
Tommorow (ника ти е грешен дори, ако си забелязал), аз също съм пропуснат. И съм адски разочарован, че съм отлъчен от "разпявката". Сега ще вляза да се разпея. Така е, някои го правим тук, други като теб - по заведения с компании... Не мисля, че някой от посещаващите темата "Какво свири..." е дошъл в заведението да се оплаква от музиката, която слушаш или си поръчваш... така, че хайде малко по-спокойно - като не ти е приятна темата, просто не влизай там и не бъди язвителен към другите.
Без лични нападки, моля. :)
И по-кротко. Ако е възможно.
Ивчо™ - ника ми е умишлено misspelled по причини, които не смятам да ти споделям. Нещо напрегнат ли ми се виждаш или смяташ, че като си модератор имаш право да ми се караш?! В първия си пост тук просто дадох няколко свои препоръки, толкова. Мисля, че срещу констатациите ми изложени по нататъка също няма какво да кажеш, поради което ти стана интересен ника ми. Посоката на разговора се измести встрани благодарение на теб и няколко други твои клакьори...според които след като някой си е позволил да критикува нещо, значи е чалгаджия и т.н. Няма да коментирам също това за каква търговска марка се взимаш, нито адамовия комплекс който съзирам в подписа ти....След като си толкова стойностен меломан и искаш да споделиш красотата на тази или онази група с форумното общество, направи го поне грамотно
е просто обидно за група като Evanescence...Evanescence е цяла вселена от чувства, музика, мисли, емоции и ако искаш да приобщиш някого към нея направи го примерно така ( нали уж за това била тази тема ):Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Evanescence 2006 „The Open Door“Български фен сайт: http://www.evanescence-bg.com
"Хората очакват този албум да е по-лек и по-женствен,
но ще се изненадат” каза Lee за JAM! Music.
Не е албум пълен с песни от сорта на 'My Immortal'.
Всяка песен е различна и на моменти усещам,
че е по-тежка отколкото можехме да я направим преди.”
Различен е от предишния албум, но пак си е Evanescence.
Мисля, че феновете наистина ще го харесат.
Аз съм фен, обичам тази банда, нямаше да го правя ако няма да ми хареса,
и ми харесава така че предполагам че това е някаква мярка за всичко.
Но е различен, забавен е и е секси,
но пак е мрачен и наистина епически на моменти.”
Песни като Like You докосват душата и спират времето:
Like You
Останах слаба
ранима , тъмна , без мечти
под кошмарите и самотата си
Аз мразя самата себе си
За да дишам без теб
Не искам повече да те търся ..
Скърбя за теб
Не скърбя за теб ..
Ако е истинска любов,не може да си отиде
И дори да загубя пътя си
Знам,че всички пътища водят право към теб
копнея да бъда като теб
да лежа студена в земята като теб …
Ореол,
Заслепяваща стена между нас,
Нека се стопи и отново ни остави двете,
Призрачни звукове там някъде,навън.
Аз вярвам, че нашата любов може да съществува дори в смъртта.
копнея да бъда като теб
там,навътре има място за двама
не скърбя за теб,
Аз идвам за теб!
Не си сама !
Без значение какво са ти казали, не си сама!
Аз винаги ще бъда до теб!
Аз копнея да бъда като теб,сестричке
Да легна в студената земя,както направи ти
не скърбя за теб,
лежахме в тихо блаженство..
знам че ме помниш!!!
копнея да бъда като теб
не скърбя за теб,
Аз идвам за теб!
Ами Лии :
Наистина мисля, че нашите текстове са мрачни,
но зная със сигурност, че ние черпим нашето вдъхновение
от милиони различни течения.
Слушаме всичко, което се издава.
Нашата музика не е само "опера-метал" или "поп-готика",
а просто Evanescence.
Винаги съм била кралица на драмата.
Спомням си, играейки в кухнята съм се опитвала да накрам
майка ми да помисли, че съм мъртва и да се обади на полицията.
Когато тя не го направеше се разплаквах.
Винаги съм била театрална.
Не мисля, че някои от роднините ми са изненадани.
Всеки път рок диви или актриси си придават имиджа
на силни жени и аз казвам само "Иеаа", и ги обичам,
и им се възхищавам, но тогава те западат и хората спират
да им обръщат внимание. И те почват да свалят дрехите си,
защото това е всичко, което им е останало.
Кълна се във всичко, в което вярвам,
че никога няма да правя така!
Посоката на разговора се измести (и всъщност, никога не е била по темата) откакто ти реши да изкараш на показ така богатото си музикално ежедневие и как нашето няма значение за такива богопомазани личности като теб. Аз също не мисля да ти се обяснявам с каквото и да е, нито да се позовявам на модераторски фукции [колкото и да ти се иска, сещай се защо :)]. Темата е точна и ясна: "Какво свири Winamp-ът ви в момента" и не е създадена с цел да описва биографии, дискографии и интервюта на групи. Ако някой те пита какво слушаш и ти отговориш с име на група или песен - чувствай се обидно колкото си искаш или вади от джобчетата си смачкани листчета с интервюта и ги развявай наляво-надясно.
Незнам какви мотиви си търсил в моите постове - повярвай ми, самият аз не съм влагал нищо лично в тях, още повече за човек, който въобще не познавам. Къде видя, че съм те определил като "чалгаджия" - незнам... Ти си знаеш, сигурно.
И ако си беше дал малко зор да разбереш от чия песен е цитат подписа ми, може би самият ти щеше да се замислиш каква ли "вселена от красота, чувства, музика, мисли, емоции" се опитваш да проповядваш на другите.
Със здраве!
Край на темата.