Или "Ядрото":Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
"The Core" Cut
Или "Ядрото":Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
"The Core" Cut
ми какво толкова му има на този филм ,та ми го даваш като примерПървоначално публикувано от IvO™
Има едни хубави двуместни коли и една убийствена негърка и лаптопи марка "DELL".
Ще си призная. Имахме сериозен разговор с @nely. Помолих я да престане да хаква форума, защото не сме я обиждали и не сме й направили нищо. Казах й, че всички вече сме убедени, че тя е Lady Lara и единственото, което искаме, е да ни остави да си пишем на спокойствие.
Тя твърди, че не е хаквала форума, но аз не съм много сигурен. Предполагам, и вие. Все пак каза, че няма подобни намерения занапред.
Поканих я в чат-канала, #setcom-bg в UniBG мрежата, но не дойде там. Дано не се обиди, че сега пиша това и да вземе да хакне канала... но така или иначе, бях длъжен да го направя.
Това е. Олекна ми.
Lazo, успокой се малко, бре!
Ма всички ли днес ви е обладала сериозността?
Така ще е, като пиете кафе без захар!
Що бе - просто ми е интересно. Ами, че @ nely сънува кошмари!
// Добре де, стига съм се бъзикал. Оттеглям се, че тая вечер бирите май ми дойдоха в повече!
тоз сайт ми е на 2 място в предпочитаните сайтове.,но както върви няма и да съществува вече там.................
оставям всички писаници нагоре без коментар,просто съм обидена на някои хора(деца,момчета и т.н.)
какво "не така"...не ли вярно това,някой индивиди,всячески ме изкарват виновна,но поне аз си знам че не е така.......Първоначално публикувано от fanta orange
п.с.Отивам да си лягам,загубих си настроението ,придобито от излизането ми с френдки
Всъщност кой или коя се оказа nely? И защо скоро не е хаквал(а) форума??
Язък, язък. Изтървахме я. Сега я се занимава със сайта на CIA, я със сайта на FBI и нас ни забрави
Анджък де... Коя е nely и има ли тя почва у нас?Първоначално публикувано от roumen68
Малко се знае за него/нея - само че аватарът му/й е много готин , че слуша хубава музика (ин хаус уи тръст!), че си е дал/а телефона в профила (да й звънна или не - туй е въпросът!) и че зад дадения там ICQ-номер седи човек на име Ивелина, който е в Пловдив и бачка като PR-мениджър в производствената компания COMECO Ltd. Говори български, английски и немски , има дългогодишна връзка , на 24 години е , РД-то му/й е на 10 септември , харесва филма "Over The Hedge", обича да пътува из Европа и... Май е тва в общи линии.
Та сега на въпроса: Къде е Сиса?!