Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 16

За Коч Холдинг, ДПС и други подобни!!!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Абе все у нас ли се оказва че не се появяват свестни инвеститори и че все някакви съмнителни фирми (съмнителни щото били регистрирани в офшорни зони) и други такива, че все се оказва че ако не дойдат ДПС и турците да им .... друг няма кой. Леле как се нервирам. Та какво мислите по въпроса с БТК?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Адаш,на мен пък ми е напълно непонятно защо я продават за 2 годишната и печалба..цената е потресаващо ниска за телефонна компания монополист,защо всички дават такъв огромен зор за продажба не ми е ясно?БТК е печеливша,и лично аз не вижам абсолютно никакъв смисал една такава компания да се продава,най малкото държавата губи по около 300 милиона годишно.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ами то никой не вижда смисъл - само управляващите, дето искат да вземат паричките преди тъпите селянчета дето са гласували за тях се усетят...

БТК, Булгартабак и т.н. не са за приватизация и общо взето то цялата агенция е една голяма измислица.

В държава без наследствени политици това се получава...

Айде да идват американците - нищо против да подърпат конците тук, след като *определено* друг не може да го стори като хората. Абе опазил ни и аз вече не знам кой от руснаци, турци и т.н.

Разбира се, това си е лично мое мнение, обаче ми писна от далаверщина. Пример: как може да закачат разпръскватели върху жилищни сгради и ДЕТСКИ ГРАДИНИ ? Всичко било безопасно... ха, ще видим след 20 години...

Абе предполагам, че всеки може да изпише огромно количество редове от същото, но полза никаква - капка в океана.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Пичове аз съм за ОСНОВНА промяна в политика на БТК и за поне още 2-3 конкурента ще да има полза и нас! Относно продажбата ние (с вас) ще спечилим защото ако дойде сериозна фирма поне в телекуникациите ще дръпнем! Аа напълно подкрепям Aquadark че щото тук няма политик който да не се гуши трябва да дойде някой все тая Американци Англичани Немци Руснаци ако ще и Китайци все тая но няма кой друг на ни оправи освен някой от вън (изключвам ония педал Черепа!). Спирам че се вбесих!

6. ger
    ger е офлайн

Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Адаш,на мен пък ми е напълно непонятно защо я продават за 2 годишната и печалба..цената е потресаващо ниска за телефонна компания монополист,защо всички дават такъв огромен зор за продажба не ми е ясно?БТК е печеливша,и лично аз не вижам абсолютно никакъв смисал една такава компания да се продава,най малкото държавата губи по около 300 милиона годишно.

<div align="right">оргинално мнение на DPetrov</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Адаше ....,

В България няма фирми с достатъчен опит, средства и ноу-хау за да управляват добре компания като БТК. Още повече при държавно управление тя може да служи за политически цели (както и всяко друго държавно предприятие)

В момента притежава едно от най-изостаналото оборудване в Европа. А що се отнася до печалбите и ;-) - лесно се печели, когато си единствен на пазара. В условия на пазарна икономика (която се опитваме да съдадем) БТК ще фалира невероятно бързо, ако запази сегашната си структура.

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Първо:БТК никога не може да фалира при каквито и да е било обстоятелства,при каквито и да е било!освен ако някой тотален ненормалник дойде,инсвестра 10 милиарда примерно и създаде конкурента на БТК мрежа...що копане на канали е тва не ми се мисли,да не говорим за оптичната трансгранична линия,и то на Балканския полуостров,където нравите са крайно странни и докато инвеститора я прокара ше потроши маса пара,момчета,БТК транслира сигнала на военните,както и този на БНТ и повечето телевизии,и сигурно 80% от този на мобилните телефони

Така че невиждам кой ***** ше инвестира в нещо което носи 200 милиона сигурна годишна печалба,и с ква цел:единственото нещо което блазни офшорките е факта моментална препродажба,не че нашите момчета немогат да я продадат за почее,просто не е редно една държава да не търси сметка откъде идват средствата и с какъв произход са,докато офшора може,И ТОЧНО ТВА е смисъла на тия фирми,а не укриване на данъци

Е,само се надявам дане се повтори сценария Гад Зееви...въпреки че сегашните не са толкова нагли като Костов....май?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Бедна ти е фантазията колко са нагли "сегашните"...

10. Тук е от
    May 2001

<font color="red">Mod. edit Kayso

Няма нужда от расистки изцепления, не и в нашия форум!

Освен това, ще те помоля за в бъдеще да пишеш с малки букви.</font id="red">

11. Member
    Тук е от
    Feb 2003

А я ми кажете поне една държава в правителството на която участва партия управлявана от граждани на друга държава ? Че и даже да участва активно в управлението на страната .

PS: Незнам дали ме разбрахте ,ама това е което аз мисля .

12. ger
    ger е офлайн

Тук е от
    Mar 2003

тези които управляват държавата са едни и същи от 50 години насам, макар че демокрацията доста ги притеснява днес. Това, че в момента не се намират в правителствоте не значи, че не могат да контролират ситуацията в страната. Точно на тези кръгове им липсва в момента достатъвно политическа власт за да довършат своите икономически интереси, но притежават достатъчно сила да забавят и спират всяка промяна, която не обслужва техния интерес !

Не става въпрос дали да се приватизират държавните институции, а от кого да се приватизират - избора е - западна фирма или комунистическа, което и ще определи в голямя степен политическата ориентация на страната []

13. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Абе турците у нас се самозабравят. С тях прогрес напред няма то е ясно(тук не визирам тия с българските паспорти). Няма да коментирам участието им във властаа - просто ще кажа че това е голям реверанс към тях но както се казва подай му пръст за да ти отхапе ръката. Абе кво да коментираме - с тяхните фирми все се оказва че са полудържавни,полуфалирали, полукриминални и методиката им - извиване на ръце и кви ли не още балканско - азиатски истории. Не такива инвеститори с такова мислене ни трябват.

14.  

15. Тук е от
    May 2001

Добре - расистко е мнението ми, но мисля че са расистки и политическите решения на държавната ни управа - но обърната срещу законното население на тази "руйна". Защо и ние да несме "малко" расисти. Все по-често се дискутира мнението че е необходимо да дойде ДПС на власт за да се управи държавата - ми да се обрежем - може да стане още по-добре !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Имам един въпрос с повишена трудност:

Чии са кабелите които минават през двора ми, мои или на БТК?

17. Member
    Тук е от
    Dec 2000

На БТК. Както и тръбите за парното които минават през апартамента ми са на Топлофикация .

18. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Нормално ли е да, са на БТК?

Питам защото, ако са на БТК тогава става наистина странно.

Откъде накъде някой ще ми взима кабелите които аз съм си прекарал в собственната си градина?

ПС Живея на село и нямам парно

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Апарат за предпазване от токов удар и др. подобни?
    От Fares във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 44
    Последно: 16-12-20, 19:42
  2. хакване на форуми и тем подобни
    От nely във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 38
    Последно: 06-03-07, 08:18
  3. Търся подобни игри на...
    От DragooNART във форум ИГРИ
    Отговори: 3
    Последно: 06-07-06, 20:51
  4. Застреляха шефа на 'ВАИ холдинг' Георги Илиев
    От IvO™ във форум Коментирай новина
    Отговори: 34
    Последно: 29-08-05, 13:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе