Имам нужда от помощ. Искам да разбера парола на чужд e-mail в yahoo. Възможно ли е това? Как да го направя? Ще съм много благодарна на всички, които помогнат!
Имам нужда от помощ. Искам да разбера парола на чужд e-mail в yahoo. Възможно ли е това? Как да го направя? Ще съм много благодарна на всички, които помогнат!
Първоначално публикувано от donda
Защо искаш да си усложниш сама живота и да ти стане още по-гадно от това, което евентуално ще откриеш в чуждата пощенска кутия? Мазохизъм нещо ли...?
Възможно е. Максимум бутилка уиски ти трябва. Напиваш собственика и го питаш за паролата.
Проблемът е собственика!Това с уискито е вярно, но в случая няма да помогне.Абе не е мазохизъм,но може и дотам да съм стигнала, вече и аз не знам. Любов бе, хора, това ми е проблема!
Ако някой все пак има идея дали това може да стане, моля пишете на donna_13bg@abv.bg
Хм...това не беше ми идвало на ум...
Скоро се сблъсках с подобен проблем...има един емейл , който се ползваше общо от няколко човека- информацията по-точно се използвае от няколко човека. И преди 10 дена се опитах да вляза..но ...уви ..паролата беше сменена...Много се ядосах.. но ..какво да се прави. Дано някой даде идея как става това с паролата. Бях чел някъде из руските сайтове , че може да стане , но ...забравих точно в кой форум беше. Те братята руси са много добри...
Ако всяко 13 годишно хлапе можеше да разбере как се познава паролата в пощата на Yahoo и то само с питане в един форум, по-добре администратори им да ходят да пасат кравите и да не се занимават с компютри, а потребителите - изобщо да не слагата пароли на пощите си
Я си представи, за секунда, че младежа чийто емаил искаш да четеш няма чувство за хумор, знаеш ли тогава, как любовта му може да премине в .... шамарена фабрика?Първоначално публикувано от donda
Ревност, моето момиче, това ти е проблема. И колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре. А намерението да четеш чуждата поща е чудесен начин да разрушиш до голяма степен доверието, което си имате с въпросния човек (или по-точно, което той евентуално има към теб... защото твоето към него явно клони към нула).Първоначално публикувано от donda
Май наистина ни е такъв генът - съвсем естествено ми се стори това, което момичето желае
Аз самата от около месец се опитвам да се докопам до компютрите на едни приятели, които ми въртят... женски номера. Макар да не е по любовни, а по професионални причини. И след всяка дори минимална крачка напред, се радвам.
Каквото и да кажем, то желанието й ще си остане, от нас само ще научи, че това се прави трудно и тук никой не е склонен да я научи как.
Но в любовта такива неща не носят нищо добро!
@donda,
Опитай се, преди да продължиш, да обмислиш какво би направила в двата случая - ако намериш "нежелани" писма и ако не намериш такива. Това, което те трвожи, не е в пощата му, а в действията му - заради тях вече си се усъмнила в човека. И какво ще кажеш, ако в тая поща няма лоши писма, понеже са изтрити, или понеже той има втора поща, или друг начин за кореспонденция? Каквото и да стане, имаш ли полезно действие? Нещо, което да те накара да се чувстваш отлично? Лично аз не виждам такова.
уфффф, абе хора, нямате ли по-важни въпроси за дискутиране?!
Проблемът не е любовта, а ревността! Която пък от своя страна никога не е била показател за силата на любовта, а за тази на собственическото чувство, което явно доминира.Първоначално публикувано от donda
Нарушаването на неприкосновеността на личното пространство, не би се харесало на нито един човек бил той от мъжки или женски пол.
Преди да направиш тази стъпка добре обмисли всички последствия. В чия полза/ущърб ще бъдат те?