E kakvi sa vi vpe4atlenijata?
Mene li4no me izkefi maksimalno.
Za men tva e nai jakata serija do tuk i nesravnimo po dobra ot E1.
Ddimitrov
E kakvi sa vi vpe4atlenijata?
Mene li4no me izkefi maksimalno.
Za men tva e nai jakata serija do tuk i nesravnimo po dobra ot E1.
Ddimitrov
филма е направо оргазъм за окото!!![img]ftp://ftp.ttm.bg/incoming/di/M-c/Icons/iconshocked.gif[/img]
[img]ftp://ftp.ttm.bg/incoming/di/M-c/Icons/osiris679.gif[/img]
Na mene nai goljam orgazum mi bese kato se pojavi Joda s bastun4eto nakraja.
Ddimitrov
абсолютно съм съгласна...това беше най-забавния момент...гледах филма снощи и цяла сутрин тоя момент ми е в главата...яко!
[img]ftp://ftp.ttm.bg/incoming/di/M-c/Icons/osiris679.gif[/img]
E sega se vrushtam ot filma, super e samo edno sum razocharovan Vader oshte go njama... :-((
________
C:\Death is all that matters...
Ami Vader e (po-to4no ste stane) Skywalker. Ne znam kak oba4e tezi kloningi ste stanat ot nasti [gadnite].
Obsto vzeto ne mi haresa njakak si e dosta plosyk sjuzheta: Malko romantika kat za na4alo, posle action i razvryzka, samo deto ima pove4e spec. efecti. Abe malko kato niskobjudzheten action.
A mozhe i da e zaradi tova, 4e znam kvo ste stane posle. Za informacija ako njakoi vse oste ne e razbral tova ne prodylzhenieto, a po-to4no na4aloto na Star Wars.
Аз съм много доволен - най-накрая се разбира, че филмът е правен 20 години след 4, 5 и 6-а серия. В първата серия ефектите бяха на нивото на старите серии, докато тука.... екстра.
Тъй като имам някакви скрити способности си мисля да открия джедайско училище - най-вероятно основаването ще е след седмица-две на бира ).
И аз мисля че е страхотен. На нивото на последните 3 епезода но по-добре направен. Като изключа факта че го гледах от втория ред преживвяването беше страхотно.
Trastika mislja 4e vsi4ki znaem za kakvo stava vupros i koi ste bude Dart Vader. Suzeta si e bomba. Vse pak ne zabravjai 4e tva si e edin vid prikazka. I ne mislja 4e kloningite ste stanat imperskite voinitsi. Ne se zalugvai po oborudvaneto. Oba4e vie kak mislite koi e toja gnusjaga Shefa na gadnite - az mislja 4e e Kanzlera na republikata ili kvoto e tam. Ina4e kakto kazah filma me grabna ot purvata do poslednata minuta a ti trastika moze bi si razo4arovan zastoto e jasno kakvo ste stane a az li4no o4akvah porednoto razo4arovanie sled E1.Sledvastata serija se o4ertava da e mnogo dramati4na i 4erna.
Ddimitrov
Awe hora daite edin link za toq film ama s dobro ka4estvo 4e vse popadam na nqkakvi mizerii deto ne mi se sqda da gledam
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Awe hora daite edin link za toq film ama s dobro ka4estvo 4e vse popadam na nqkakvi mizerii deto ne mi se sqda da gledam
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Ето линк - www.uncinema.com Качеството е идеално...
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Ami Vader e (po-to4no ste stane) Skywalker. Ne znam kak oba4e tezi kloningi ste stanat ot nasti [gadnite].
Obsto vzeto ne mi haresa njakak si e dosta plosyk sjuzheta: Malko romantika kat za na4alo, posle action i razvryzka, samo deto ima pove4e spec. efecti. Abe malko kato niskobjudzheten action.
A mozhe i da e zaradi tova, 4e znam kvo ste stane posle. Za informacija ako njakoi vse oste ne e razbral tova ne prodylzhenieto, a po-to4no na4aloto na Star Wars.
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Hehe Trastika tva ne e Vader, tova e edin jakuk pishlegar :-)
Ot Vader na sicki im treperjat gashtite
________
C:\Death is all that matters...
Мания, мания, мания! Това нещо ще го гледам много пъти! ;-)))
Липсва ми само една сцена - не показаха клането[img]ftp://ftp.ttm.bg/incoming/di/M-c/Icons/osiris679.gif[/img] в селото на пясъчнте хора...;-(
"Съпротивата е безсмислена", Простетник Вогон Джелтц