Някой сдоби ли се вече с нея?
А кога са я пуснали? И у нас ли? Дай повечко инфо, плс.
Аз си ги имам де, ама на рип-ове - не е работа...
Тука има 4,5,6 епизод.За съжаление 1,2 ги няма май никъде:
http://bozi.unixsol.org/movies/Star_Wars/
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Тука има 4,5,6 епизод.За съжаление 1,2 ги няма май никъде:
http://bozi.unixsol.org/movies/Star_Wars/
<div align="right">Originally posted by Vandal*-*23/09/2004*:* 21:11:21</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз ги имам, ама мога да ги upload-на само в warezbg.com
DVD-колекцията излезе на 21 септември. Съдържа <font color="red">4 диска</font id="red">: 3 са първите три епизода и 4-тият е "Зад кулисите" :-)
Аз ги имам на видео-касети (разширените версии на първите 3 епизода) и на DivX - всичките досега излезли 5 епизода на по два диска всеки - качеството си им е идеално, преводът - също. :-)
В последните минути на последната серия на Star Wars, когато Люк вижда духовете на учителите си са променили единия да изглежда като Юън МакГрегър.
Не Юън МакГрегър!
Духът на Анакин Скайуокър вече не е игран от Дейвид Прауз, а от Хейдън Кристенсен. Което малко ме ядоса.
Също така, в пета серия диалогът между Дарт Вейдър и Императора е почти напълно променен като съдържание, а самият Император вече не е показан като размазан силует. Показан е Иан Макдиармид в анфас.
Други разлики със Special Edition на VHS не съм забелязал (засега), но прави впечатление, че са пипнали цветовете, а и самата компресия е направена невероятно добре -- никакви дефекти даже при динамичните сцени.
Менютата на дисковете са страхотни.
Снощи гледах "Завръщането на Джедая" и много ми зтана гадно като бяха променили сцената с хвърлянето на Люк в паста на чудовището. Ако си спомняте колко голяма и дълбока беше устата му, а сега некво говедо излиза от там, а дупката му е 6-10 метра дълбока, Гадно, аз си харесвах старата версия на дупката, голяма и дълбока.[V]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не Юън МакГрегър!
Духът на Анакин Скайуокър вече не е игран от Дейвид Прауз, а от Хейдън Кристенсен. Което малко ме ядоса.
<div align="right">Originally posted by Dark Skywalker*-*24/09/2004*:* 08:08:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да добавиш и оформиш визуално някои сцени - да, но наистина е тъпо да променяш артистите, при положение че хората са свикнали с тях почти четвърт век :-(
Ето, заради това, оригиналните първи три епизода винаги ще си бъдат класика!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
но наистина е тъпо да променяш артистите, при положение че хората са свикнали с тях почти четвърт век :-(
<div align="right">Originally posted by IvO_tm - 24/09/2004 : 10:19:41</div id="right">
Ама остави ти другото, не виждам смисъла в тая работа! По същата логика, защо не сложиха на мястото на Сър Алек Гинес Юън МакГрегър, а? А?
Просто почва да ме дразни как чичо Джордж демонстрира на всички колко велики неща прави със своите компютри. [xx(]
И Епизод 3 имам чувството, че ще бъде разочарование...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ама остави ти другото, не виждам смисъла в тая работа! По същата логика, защо не сложиха на мястото на Сър Алек Гинес Юън МакГрегър, а? А?
Просто почва да ме дразни как чичо Джордж демонстрира на всички колко велики неща прави със своите компютри. [xx(]
И Епизод 3 имам чувството, че ще бъде разочарование...
<div align="right">Originally posted by Dark Skywalker*-*24/09/2004*:* 13:16:59</div id="right">
И мен ме гризат същите чувства, Dark и си мисля че 3-тия епизод няма да е разочарование единствено, ако е сниман така, както в онези години... и със същите актьори (поне повечето). Просто атмосферата вече няма е същата. Лукас наистина може да прави чудеса със своите компютри, но днес вече на такива чудеса сме се нагледали и даже ни се повръща... Да ти кажа, много ми хареса това, което четох за предстоящият "Индиана Джоунс 4", а то е че ще сведат специалните ефекти до минимум, за опасните сцени ще използват каскадьори (както преди) и всичко това именно за да се улови атмосферата на предишните 3 части. Дано си удържат на думата. :-)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А колко са големи отделните серии, в смисъл GB.
<div align="right">Originally posted by god*-*24/09/2004*:* 19:46:39</div id="right">
На DVD или DivX-версиите?