Аха, няма проблеми ли?![]()
Дайте малко акъл междувременно http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg222526
а предлагам утре в 17,30 в Пицарела
Моля, желаещите да потвърдят тук, за да се знае за колко човека да се направи резерве-то
![]()
Аха, няма проблеми ли?![]()
Дайте малко акъл междувременно http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg222526
а предлагам утре в 17,30 в Пицарела
Моля, желаещите да потвърдят тук, за да се знае за колко човека да се направи резерве-то
![]()
Хайде де, няма ли мераклии? Аз почнах да се притеснявам да не стане като сватба с 50-60 човека, пък то досега - нито един потвърдил! Срамота, не може така!![]()
Добре, на теб лично кога ти е удобно?Първоначално публикувано от Julian
В края на краищата ако днес не потвърди достатъчно народ - пак ще то отложим, няма сам да си пия бирата я!
Ясно е че тези дни има банкети всяка вечер. Кажете които искате отлагане - за кога да бъде, днес които могат - да си го кажат.
Аз мога утре или след коледа. Но май ще е по добре да се отложи за след нова година, но да кажат и другите.
аз мога , днес и утре , и после чал в сряда , и след петък
Варненската агитка по принцип максимума ( от редовните говоря ) бе 28 калпака последно .
ама като си знам Разкатан и Зигот ( той бе сериозен последно )
и много други се скатаваха ( да не споменавам имена ! )
Aз мога да дойда, само да се съберат повече хора.....Ще следя темата.
Тогава да отложим за периода 26-30.
Хайде, ако искате пишете ми PM или направо тук, коя дата от тези кого устройва и ще го измислим.
P.S. Браво на Mr.TECHNO и Pat - сериозни хора!![]()
Хайде, темата е отново на дневен ред![]()
Дайте да уточним удобна дата между 27-ми и 30-ти! Мястото вече е избрано - Пицарела, предлагам към 18,00h.
Който иска да дойде - нека да потвърди, да каже коя дата му е удобна. Все пак покрай банкетите трудно се намират места и е добре предварително да резервираме и да се знае колко човека ще дойдат.
Р.S. Ама дайте го малко по-активно, за да не си останем с наздравиците само във форума![]()
Румба здравей ! Може би и аз ще мога да дойда ако се съберете между 20ти и 30ти за по едно здрасти .......че с теб се забравихме вече![]()
Румене, това заглавие само ме стряска - все си мисля, че съм изтървал почерпката! Аз смятам, че ще мога към 18ч тази година, но дали ще има места и тъмна бира
? Трябва да проверим!
ОК Stenly, Lazar и Julian![]()
Очаквам и Mr. TECHNO да се включи. Някой от вас ще поеме ли грижата да провери как са нещата с местата в Пицарела, трябва ли да се прави резервация. Засега сме 5-ма. Какво ще кажете за утре, 28-ми? Тъкмо до утре може и още някой да се потвърди и вече тогава да се резервира.
18,00h добре ли е, други предложения?
Аз съм си свободен, затова вас питам за часа и деня.
аз съм до 18:30 на работаАма тъкмо ще дойда докато подгреете.
Аз утре от 19.30 до към 9 съм на едно място с мацки и после може ако не е станало късно.