Къде беше тази Пицарела?? Мога да мина набързо м/у 18 и 18:30/ама зависи/ за 1-2 бр. "Столично тъмно". Има ли места за приземяване??
Къде беше тази Пицарела?? Мога да мина набързо м/у 18 и 18:30/ама зависи/ за 1-2 бр. "Столично тъмно". Има ли места за приземяване??
Хайде, нека някой от вас ако може да се заеме с резервацията за утре, защото аз от Добрич не мога да направя много по въпроса
Mr. TECHNO ми беше обяснил къде е тази Пицарела - някъде до ХЕИ, до Проектантска, но за утре ще трябва да си разменим малко gsm-и, за да не стане някой гаф и да не мога да го намеря това място
@Rumne68 пратих ти телефон
но
1.Малко съм болен с температурка ( държа ги едни 38,5 и не мога да падна от тях)
2.Денс и утре съм на фирмени банкети ( на моята фирма и на жена ми )
Така че пожелавам ви приятно изкарване .
Помоли @Pat или някой друг да направи резервация , а местоположението ти го пратих с bgmaps - както сам каа до квалификационния център за лекарки и мед. сестри ( май там е по-добре да се мине- чувал съм че не отказват )
Вече рискуваме другите да ни се смеят
Отлагаме за след Нова Година, остава да изберем и ден, в който няма имен ден, няма банкети, няма болни, заети с девойки и т.н
Като гледам календара - май е най удобно към 5-ти или 6-ти.
Ами то си е за смях де))))
Аз предлагам 13-ти, че е добро числото...
Тогава може и от прованса да се включим
//Ако има наплив от Бургас, Айтос, Сливен, Ямбол, Добрич и други културни центрове...
ще си трябва голяяяяяма масичка
Вярно е, че около Нова година напрежението е повечко и трудно се намира удобно за всички време! Наистина ще е по-добре @roumen68 да ни сбере за почерпка след празниците. Чувам, че приготвил две каси "Столично" тъмно, ама ни мо'им 'са сбирем да ги изпиим Иначе в "Пицарела" има дълги маси и е удобно за паркиране на каручки, дори от прованса. Да заповядат и бургазлии, айТузлии,сливналии, ямбулии,добричлии и други... малии, май станахме много, но - Румен черпи!
[quote=roumen68 ]
Вече рискуваме другите да ни се смеят
Отлагаме за след Нова Година, остава да изберем и ден, в който няма имен ден, няма банкети, няма болни, заети с девойки и т.н
Като гледам календара - май е най удобно към 5-ти или 6-ти.
[/quote
6 ти не става и 7 ми / Йорданов ден и Иванов ден/ Щом Техното е болен ще чакаме да оздравее.
@ Wise Ти пък де се слагаш ?? На 2 туби бензин си от Варна, а пък и ако прохода на Сл. Бряг е затворен закъде си ?? Вече е зима и ще има виелици.
Не идвам да ме черпят а да се видим.
Еййй ... , все се надявах да го направите на 30-ти (събота), че имам път към Варна точно тогава.
Язък.
Аз ще дойда с родата тогава.Първоначално публикувано от Lazar
Запазете още 2-3 маси, моля...
И кво ся, ние простаците да мрем, така ли?Първоначално публикувано от Wise
Разбира се - нали си наш, варненски зет(като мед), пък и половината Ви рода сте почетни членове на Сетком - чакаме Ви!Първоначално публикувано от IvO™
И сега за 5 или 6 остава последно ?
И аз ще гледам да се "метна".
За малко да изтървем събирането. От доста време не бях влизал във форума и аха да изтърва събирането. Добре, че по някаква причина се е отложоло. И ние с жената ще гледаме на линия, само някой с големи букви да закове датата, мястото и часа на срещата!!!
То като ви гледам организацията, хеле па на организиращия, я се сберете до Великден я не
Ама ако е след месец-два и няма сняг, ще гледам и аз да отскоча до Варна