Пу и за мен. 1+1
Пу и за мен. 1+1
Насе не ме плаши така за 4, че щах да надигна олелиля до бога. Както и да е СЛед големият НАПЪН днеска от 21 до утре сутринта имаме пълна инвентаризация на магазина. Днеска съм до 24 на работа, после съм от 6 до 15. После малка дрямка в нас и идвам със подновени сили да се сборим с по 1-2 бири(литровки ако има) .
айде станахме 15 -17 засега с много въпросителни !
егати - на Пицарела идвам с песента "когато бях овчарче "........................
ДО тук се разписаха
0.Roumen68 +1?
1.Pat
2.Mr.TECHNO
3.Julian + 2?
4.Ludia
5.Daley +1
6.Stenly
7.Cvetanov
8.Boby +1
9 WSD+D
Под въпрос са :
1.FearME
2.Kris11
3.Mitkos
4.Kayso
5.Lazar
другите се скатават и не пишат !
тука съм до 19.00 - след това отивам да запазя маса
засега е за 16 "калпака и полички" грубо !
бройте ме и мен
Аз може и да съм с девойка, но още го мисля, така че за мен +1 място под въпрос.
Аз нещо не съм наред със здравето. Така че за сега не ме бройте. Аз утре ще се свържа с който трябва
И нас дваматаааа...
ok само да питам дали нямаме ангаже
едит///
последно идвам с жената сиреч 1+д=В.Л.
За едно "виждане" и аз може да мина - запазвам си правото де !
Запазена е маса за 15 човека с възможност за разширение
сепарето е в дъното , успоредно на бара !
който влезе да пита за резервация за СЕТКОМ
сигурно ще съм там преди 19.00 , но може и да закъснея !
@WilliamDark  аз знам какво значи 1+д
Батка само да не гледаш да ни "минеш " че ...........Първоначално публикувано от Lazar
Пуу, най-накрая се наканихте
Айде чакаме снимков материал.
И тоя път не давайте на техното да пие толкова(харда не му е в ред), че пак ще се разпее
Както казах и по-рано.Първоначално публикувано от CrossBlade
За жалост не съм 100% сигурен че ...
@Vandal тогава бях вирусясал и бях така докато не открих NOD32Първоначално публикувано от Vandal
Брат с жената няма да идва. За мен все още незнам, има уговорка с две моми дето въоще не идват навреме, но пък после може да дойда с тях. Едната е програмистка и е точно за нашия форум, другата е много приказлива адвокатка.