Предполагам за колата става дума, за ремонт ...?Първоначално публикувано от razziel
Тънко си минал ...
Предполагам за колата става дума, за ремонт ...?Първоначално публикувано от razziel
Тънко си минал ...
Не за колата, ами за компютъра.
Пак е ползвал коледните отстъпки...
Тази година никой нищо не пише! Какво става, няма ли да се празнува?
Весело изкарване на празниците на всички!
Тази година я изкарах на принципа, че " ... човек е богат не с това, което е спестил, а с това, което е изял и изпил ...".
Ако ми върнат парите дето съм ги внесъл в кръчмите, ресторантите и кафенетата със сигурност ще ми стигнат за BMW X5. ;-))))
Тая година нещо сме много гузни.Първоначално публикувано от plpenov
Румба,
Пожелавам ти тая година да ти останат ама не за BMW, ами за AUDI Q7.
А аз като не пия алкохол, и съответно с по-малко "инвестиции" в кръчмите, за мене това:
В тва е в БГ ежедневието - въртим, сучим, па пак почваме да си ги мерим!
Който няма чувство за хумор ... го разбира, като мерене ...
Аз наистина писах писмо на Дядо Коледа за такава играчка и като стане ще се похваля. angel
Най-малкото, което ми липсва е чувството за хумор.Първоначално публикувано от ru-boy
Ама като гледам никой с нищо дотук тази година не се похвали - нека аз да съм първият:
От Коледната питка на мене са падна парата...
Явно ме чака яко бач...
Затягай ръкави тогава, че новата година е след няколко дена.
Не забравяйте, обаче и да се забавлявате. Работата не е заек да избяга.
ако някой иска свежа доставка на посочения UAZ HUNTER - да ми каже , мога да уредя няколко, но трябва да дойдете до Варна и да си ги купите.
Къде има характеристиките на тази машина? И за колко се продава?Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
http://www.carpoint4x4.com/uazhunter.htmlПървоначално публикувано от Lupus
От тази фирма ще е - баща ми е главен механик там. Познавам се лично и със собственика.
за цена - утре !
@Lazar- добра реакция !
Има само един модел , двувалка , пълна инжекция , 2,7литра бензин втора ръка - 18 000 лв !