Ех , братушките няма да се откажат от бензина . Но какво да се прави като при тях е като вода.
Ех , братушките няма да се откажат от бензина . Но какво да се прави като при тях е като вода.
18k ???!!! и то втора ръка? не думай,,,че за това се взима Land Rover Discovery 2.5TDI - 2000-2001 година бреПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Това е висок клас проходим автомобилПървоначално публикувано от Tommorow
Ровъра няма да мине от там от където минава Хънтъра - Вече незнам коя година подред не е губил състезание . Всичко си има цена.
Не ми се спори с теб , но повярвай Дисковерито няма да издържи натоварване като UAZ !
Така е. Уазката , особено фургоните , се качват там дето и на човек е трудно. Например от с. Железница до базата на НСА (Национална Спортна Академия) е около 1.2 часа пеша и е голям зор. Единственото нещо което докарваше провизии горе беше именно такъв фургон. Вярно е , че вътре е леко кофти обстановката , но отдруга страна - вкарваш и първа и тръгва като дива коза.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Ами аз като гледам - това е най-добрият двигател с който се предлага, дизелът отстъпва. А и 11л разход си е супер за такъв автомобил!Първоначално публикувано от izwerga
Руснаците като правели коли ги правили да закарат войниците на фронта - проблема е че не се знаел окой фронт и затова ги направили за всички !
"Бездорожной Победители"
Ру, така е, но се питам какво наистина ми се е паднало за късмет - пàрата или парàта ????Първоначално публикувано от ru-boy
То, че изтеглих парàта, изтеглих я, ама.... да не стане тъй, че да си остана само с пàрата... въпреки якото бачкане...
"Колко BMW-та изпих във тия кръчми ..."Първоначално публикувано от ru-boy
Не бе човек не си разбрал- това е цената и за цистерна с бензин и резервни частиПървоначално публикувано от Tommorow
@" Руснаците като правели коли ги правили да закарат войниците на фронта - проблема е че не се знаел окой фронт и затова ги направили за всички !"
обаче само в едната посока - за връщане не става без ремонт.
Техно защо ги хвалиш тези Уазки като хвърлят диференциали - слабо място им е. И то на нови коли. И като вземат да ми се пречка с 60-70 км/ч- по пътя ме вбесяват.
Обаче по средата на пътя.
На Алфонсиньо смених кутия заради диференциал на 305 000 км / ама сложи още поне 150 000км отгоре/,
Да , и още нещо , познайте при - 25 градуса , кой има по големи шансове да запали - бензин или дизел.Първоначално публикувано от Lazar
@Крис11 чак толкова не ги хваля - просто са само за един път
Ти даже откровенно си ги напсува миналия път като си говорихме по темата И за да не изофтопичвам съвсем - честито рождество и приятно злоупотребяване тия дни.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Нашите бизнесмени може и да уживеят с туй чудо
http://vid.data.bg/s0u4ruvf#vid
ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2008
Аз почвам , като начало на Джим Бим , после ще видим.
Весело посрещане.
НЕ ОСТАНАААААА ЗДРАВЕ ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ - тогава другото е лесно