Резултати от 1 до 5 от общо 5

Закони за пиротехниката?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2006

Закони за пиротехниката?

Здравейте!

Ако някой знае или може да даде линк къде мога да намеря закони свързани с пиротехниката бих бил много благодарен. Трябва ми, защото сме решили да правим форум за пиротехника, което не е от най-законните неща предполагам. В него обаче няма да се пише за взривни вещества, а за фойерверки и ме интересува дали някой може да прави проблем заради това все пак няма да се говори за взривни вещества и бомбички.

Благодаря предварително!

P.S.
    Ако някой се интересува да хвърли едно око ще сложа линк.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Закони за пиротехниката?

Има закон за контрол за мунициите и взривните вещества, което прати такъв форум извън закона .
    Но първи и основен закон е :
    Взривът е опасно средство за илуминация и опасно за ВАС !
    моля не правете това у дома си.
    Втори закон е:
    Винаги проверявай цефта преди да я използваш
    а Третия е
    когато незнаеш какво искаш да направиш - не го прави със всичко налично

Но това не е най-важното.
    - Употребата на взривни вещества от лица без познания и спецификация може да навреди сериозно на здравето и целоста на човека !
    важен е и начина на съхранение , както и срокът на годност на "илюминатите"
    ако са извън срок -по-добре не ги използвайте . Сериозно можете да си навредите.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Преди няколко месеца в 1 руски сайт имаше публикувани книжки в PDF за пиротехника, но не ме интересуваше. Не знам дали сега ще мога да ги изровя линковете,че ги качват на Рапида и има срок. Ама и за какво ли ще ти са.Младото поколение не го бива с руският

5. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Ти ги изрови и не бери грижа за руския на MIDNIGHT . Гарантирам ти, че го знае по -добре от теб

6. Тук е от
    Jan 2006

Дамз с езиците не съм много зле - български, руски, украински, английски от следващата година и немски

Това е форума:

http://www.takeforum.com/pyrotechnic...m=pyrotechnics

Колкото до това, че по горе Mr. Techno беше писал, че взривните вещества са опасни - в пиротехниката като цяло няма взривни вещества. Вдривните вещества не се причисляват към пиротехническите смеси! Точно поради тази причина написах тази тема - защото бях чел закона за контрола на мунициите и взривните вещества - такива като цяло не се обсъждат на тоя форум.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 7
    Последно: 21-04-05, 15:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе