До колкото те разбирам отдолу, имаш в предвид шията.
По модерните смобръсначки от този тип имат приспособление за подстригване на брада и бакембарди.
Първо използвай него и в последствие се доизбръсни. :)
Преглед за печат
До колкото те разбирам отдолу, имаш в предвид шията.
По модерните смобръсначки от този тип имат приспособление за подстригване на брада и бакембарди.
Първо използвай него и в последствие се доизбръсни. :)
Има ли някой впечатление от PHILIPS HQ-9160 ?
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09016433
Бръснене му е майката ;-)
http://www.ffk-wilkinson.com/
Виж в коя посока ти растат космите - бас ловя, че не са перпендикулярно, както над устната и по бузите, ами са почти успоредни на кожата. И това е проблема. Но не се кахъри, не си сам ! :)Цитат:
Първоначално публикувано от IBANEZ_
Така и така писах, да си кажа и моите впечатления: ползвал съм ел.самобръсначка и с решетка, и с глави - за по 3-4 дена. Такива обриви ми докараха, че не желая и да чуя за машинка. То проблемът си е при мен - изключително чувствителна кожа (акнето спря с пубертета - къмто 23-24г) и гадно твърд косъм на брадата. Ползвам Мach3 и на 2 седмици трябва да сменям ножчето, като се бръсна по 6 пъти седмично - просто ако пропусна 2 дена, трябва да се бръсна като Робърт де Ниро в "Недосегаемите" - с гореши кърпи и т.н.
А и още нещо, гледам и за времето пишете - явно го имате по много. Аз за 2 минути съм се сапунисал, обръснал, измил и съм си сложил афтършейв... не ми се мисли, ако тоалетната не беше отделна! :))
Намери познат който да ти я докара от US ... цената е около 2.5х по-ниска!Цитат:
Първоначално публикувано от plpenov
и аз да пиша, купих преди година Филипс с две от новите глави, но така и не ми хареса и не можах да свикна - бавно и неприятно, аз се бръсна 2 пъти в седмицата и с Джилет ми е супер, даже сега ще си купувам фюжън
Аз има Филипс с две глави със същата система за бръзнене. Страшна е. Много гладко бръсне и е по добра от Браун(Преди имах Браун). Недостатък е, че бръзне бавно, но тази е с три глави така, че ще е по бърза. Предимство на Филипса е, че по рядко се налага да се сменя глава, докато на Браун мрежичките се сменят по често. То си зависи от твърдоста на косъма.Цитат:
Първоначално публикувано от plpenov
rudy, електрическата самобръзначка е за всеки ден. Нестава да се ползва два пъти в седмицата, когато са ти много дълги космите. За тази цел Браун-а е по подходящ. Даже си има модели за дълги косми. Не си избрал правилната самобръзначка.
До скоро бях привърженник на самобръсначките еднодневки но станаха много некачественни. С триса зора си намирах с три ножчета.
Сега един познат ми продаде една италианска ел съмобрасначка CARRERA нещо невзрачно но се родих направо, с две мембрани е може да се бръснеш с пяна и без пяна ,както и на сухо. Казаха ми че вече имало и стри мембрани но не зная от къде да си купя или поръчам.
Колкото до икономия на време ,ми спестява доста ,сутрин хем съм в тоаретната по голяма нужда хем се избръсвам ,две в едно ,какво по добре от това ми кажете :yahoo:
Еее, това номер не съм го правил ощем. Да се*а и да се бръсна едновременно.
мисля да си купя електрическа самобръсначка Филипс, тъй като ми писна мач3 - прецаква ми кожата (чувствителна). брадата ми не е гъста и твърда, ако си купя електрическа по - добре ли ще е за кожата?
new 1, ще ти препоръчам първо да пробваш с Жилет M3PowerNitro - ония зелените с батериите. има огромна разлика. а ако я комбинираш с гел на жилет - зеления или имат един за твърда брада (червен или оранжев беше май) - няма грешка! не се усеща, че се бръснеш изобщо! ако тогава не си доволен - купувай електрическа от 300+ лв
new 1, след дълго мислене и четене на форуми, реших да си купя PHILIPS HQ-9160. В началото много странно ми беше докато свикна, но вече мога да кажа, че по добре се чувствам отколкото с жилет мач3 турбо, възпаленията, които се получаваха по гушата вече ги няма, а става и доста по бързо в сравнение с пяната после бръсненето - спестявам поне 10мин. повече за сутришното кафе :)
хмм, ами може да пробвам с тая новата на жилет, иначе, ако електрическите дразнят по - малко от мач3 направо си взимам една филипс. някой още да се изкаже по темата?
Здравейте,
имал съм няколко различни самобръсначки. Philips с три въртящи се глави наистина са добри, но не са за всеки: подходящи са за хора с големи бузи, пълни и с по-голяма повърхност на лицето, тъй като този блок от 3 глави е с голяма повърхост и зо хора, които са слаби, с ъгловато лице с малка повърхност не са удобни. Тези с две глави са за предпочитане. Тези с мрежичка които са също бръснат добре. Имам преки впечатления от Remington и Brown като Remington с двойна мрежичка са по.добри. Това е което мога да кажа като лични впечатления. Недостатък на тези с мрежичка е че режещата глава, която вибрира под мрежичката с течение на годините се износва и трябва да се сменя. Ако не си я купиш още в началото, след 7 г може и да няма.
Аз имам самобръсначка Philips 9160, купих си я за 400лв. от Технополис и това беше най-лошата покупка която някога съм правил. Бръсне много дървено нищо че е един от най-добрите модели. Като се избръснеш с нея и прокараш ръка през лицето си навсякъде драще. По-добре си вземи един жилет и това е. И аз искам да бръсне бързо, добре, да не дразни кожата и т.н. , обаче такова нещо нема. Сега си стои и от време на време я ползвам за да се убедя че съм сбъркал.