Дърт пръч! Прияло ти се е агнешко, а?Първоначално публикувано от Malone
Дърт пръч! Прияло ти се е агнешко, а?Първоначално публикувано от Malone
Че и гроздето е нависоко...Първоначално публикувано от Lupus
Е сега тои човека с чиста естетическа гледна точка я поиска , а пък ако го примолите може и вас да уреди.
Хахах защо пък пръч Lupus аз мислех че се къпи редовно Malone и не мирише.
тежка е ролята на месията.... туй апостоли му се натискат, туй послушници обучавай, туй последователите озаптявай...
2-3 фенки да поискат малко лична беседа и веднага бюрократщина! един да приема молбите, друг да прави пре-кастинг, трети бърже ги в уста целуне....аман бе, помислете малко за бремето и отговорностите на главата ми
И сега какво се оказва само с баш шефа ли трябва да подкупя само??Е тогава лесно и без това скоро към варната път имам.
Понеже според моето скромно мнение, прекалено много станаха кандидатите за жури, ОБЕВЯВАМ: Два дена преди официалният конкурс, Шафа е поканил на гости двама от най-изявените евнуси на Турция - ТУЛУП БАШИБОЗУКОВ и ПЕХЛИВАН ТАРАЛАНКОУ. Те със подобаващ респект, ще отредят кой от журито има подобаващ опит за да е истинско и непристрастно жури.
Поради моята незнаначима личностЪ, няма да се бутам там дето си мерят ...... и ще оказвам логистичен и аудио/видео съпорт, както и разпространение на материалите от прослушванията на журито, кандидатките и целият конкурс извън страната. Надявам се после да със събраните пари да организираме постоянно присъствие на Шоуто в Ефира на КАНАЛА.
Освен това поради това, че конкусра ще е доста тежък визически и психечски(кой кого....) ще уредим 2 гала вечери със ШВЕДсКИ МАСИ при които консумацията е на корем. Ще се лея освежаващи напитки, ще е усигурена пробата на няколко вида хапчета ВИАГРА, мед, шоколад и други благинки и глезотийки. Освен това съм се свързал със шефа на Оргахим да осигурят поне 2 палета от по 2 литра с ВАЗЕ нещо си, който особенно спомагал за добрата и безпроблемна работа на конкурса.
За видео съпорста сме Уредили най-модерна снимачна техника и 5.1 канална записваща аудио техника(за пълно навлизане в атмосFEARта), формата на запис на видеото ще бъде 69. За допълните предложения за съпорт или кетъринг, приемаме на познатият e-mail вашите оферти.
LUDIA, то стана така,че на участник по трима от журито се падат.Я го окастри малко това жури