И аз го ползвах, но имаше един момент когато не поддържаше rar-чета правени с последните версии на WinRAR - тогава се отказах и после така си остана......ползвам си winrar-a....Първоначално публикувано от FearMe
И аз го ползвах, но имаше един момент когато не поддържаше rar-чета правени с последните версии на WinRAR - тогава се отказах и после така си остана......ползвам си winrar-a....Първоначално публикувано от FearMe
най-добре е да си имате @FearMe инсталиран на компа и няма да имате грижи
тихооо, варненската секта, искам да кажа "агитка"Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
освен това знаеш ли колко хора, които не ме познават, няма да се съгласят с теб?
Почти
Няколкостотин, мисля. Наистина проверява дълго, но само някои носители - или само DVD-R, или само DVD+R (ще си поправя поста след следващия запис, сега не съм сигурен кои). Случвало ми се е да бързам и да прекъсна проверката - няма проблем, всичко си се чете - записвам всичко архивирано и задължително проверявам архивите след запис. Имаше проблем с показването на оставащото място, но е поправено в новата версия.Първоначално публикувано от Silviya
Бих пробвал, но $39 ми идва излишно натоварване. Аналогично избягвам да качвам WinZip и WinRar, а Power Archiver-а ми си стои на версия 6.11.0, горкичкия.Първоначално публикувано от FearMe
DVD-R - aз само такива съм записвала. Явно това е проблема.Първоначално публикувано от Avis
Благодаря за инфо-то!
µtorrent
Adobe Reader
Ashampoo UnInstaller
ffdshow, Haali Media Splitter
MeGUI и VirtualDub и PocketDivXEncoder /и Adobe Production Studio/
Mencoder
FDM или FlashGet
Maxthon
Nero 7 и SmallCD-Writer
Nod32
QuickTime Alternative