Резултати от 1 до 6 от общо 6

Пломба за пломбиране на контейнер?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Пломба за пломбиране на контейнер?

Искаме да изпратим камион със стока в рамките на страната. Отделно от пломбтата на фирмата, която ще транспортира стоката искаме да сложим и наша пломба... Което се оказва голям проблем - откъде може да се купи/намери пломба???

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Пломба за пломбиране на контейнер?

хммм, интересна идея/казус

при положение, че следенето на цялостта на вашата пломба няма да има никаква правна стойност, освен за пред вас самите, то няма смисъл от нещо повече от тел, чийто краища са прищипани с олово, на което с чук можете да ударите image, ако искате, и на пръстена на шефа...

звучи смешно, но с тази пломба не можете да докажете нищо, защото всяка пломба и процедура на пломбиране минава официална регистрация (кой има право, кога, с какво....)

по-добра идея е да намерите познат/приятел, ако ще и от ВиК да е, който пред свидетели да запечата с легитимни клещи и пломба, но пък тук изниква въпроса "от какъв дявол въпросната институция си е сложила официалната пломба на камиона", "каква отговорност носи, ако пломбата се окаже с нарушена цялост след това" и други подобни....

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Крис,
    Имам пломбажни клещи и всичко необходимо. Звънни ми да се уговорим, кога можеш да минеш през офиса.

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

ние почти всеки месец получаваме контейнер от Англия и почти всеки месец митничарите решават да го "проверят" и да си вземат нещичко или поне да разбъркат контейнера, така ,че недей разчита много на пломбата ти

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

....... в рамките на страната
    за какви митници ми говорите.
    @КрИс, напомними утре само да не забравя - може по кю-то. Имам нещо предвид.
    Транспорта има ли нещо общо с BULCON?

Добавено:
    Ако транспорта е с контейнер на BULCON мога да съдействам за допълнителни пломби и разни други "екстри".
    Ако не успееш да намериш пломба - казаха ми как процедирали някой клиенти които няма много вяра . Сложи някой евтин катинар вместо пломба.

7. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Мм, мерси, оправих се. С друга фирма е транспорта Pat, варненска някаква, но не тази.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Как да разделя MKV контейнер на две
    От radovan1973 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 27-07-09, 12:30
  2. Броим по 120 лева за пломба
    От DarkRose във форум Коментирай новина
    Отговори: 24
    Последно: 17-12-06, 21:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе