Искаме да изпратим камион със стока в рамките на страната. Отделно от пломбтата на фирмата, която ще транспортира стоката искаме да сложим и наша пломба... Което се оказва голям проблем - откъде може да се купи/намери пломба???
Искаме да изпратим камион със стока в рамките на страната. Отделно от пломбтата на фирмата, която ще транспортира стоката искаме да сложим и наша пломба... Което се оказва голям проблем - откъде може да се купи/намери пломба???
хммм, интересна идея/казус
при положение, че следенето на цялостта на вашата пломба няма да има никаква правна стойност, освен за пред вас самите, то няма смисъл от нещо повече от тел, чийто краища са прищипани с олово, на което с чук можете да ударите image, ако искате, и на пръстена на шефа...
звучи смешно, но с тази пломба не можете да докажете нищо, защото всяка пломба и процедура на пломбиране минава официална регистрация (кой има право, кога, с какво....)
по-добра идея е да намерите познат/приятел, ако ще и от ВиК да е, който пред свидетели да запечата с легитимни клещи и пломба, но пък тук изниква въпроса "от какъв дявол въпросната институция си е сложила официалната пломба на камиона", "каква отговорност носи, ако пломбата се окаже с нарушена цялост след това" и други подобни....
Крис,
Имам пломбажни клещи и всичко необходимо. Звънни ми да се уговорим, кога можеш да минеш през офиса.
ние почти всеки месец получаваме контейнер от Англия и почти всеки месец митничарите решават да го "проверят" и да си вземат нещичко или поне да разбъркат контейнера, така ,че недей разчита много на пломбата ти
....... в рамките на странатаза какви митници ми говорите.
@КрИс, напомними утре само да не забравя - може по кю-то. Имам нещо предвид.
Транспорта има ли нещо общо с BULCON?
Добавено:
Ако транспорта е с контейнер на BULCON мога да съдействам за допълнителни пломби и разни други "екстри".
Ако не успееш да намериш пломба - казаха ми как процедирали някой клиенти които няма много вяра. Сложи някой евтин катинар вместо пломба.
Мм, мерси, оправих се. С друга фирма е транспорта Pat, варненска някаква, но не тази.