Mr.TECHNO, хич не се офлянквай, ами разпъвай софрите и източвай тъмните дъбови бурета... ... иначе рискуваш да ти сменим титлата на Tech? Noo!
Mr.TECHNO, хич не се офлянквай, ами разпъвай софрите и източвай тъмните дъбови бурета... ... иначе рискуваш да ти сменим титлата на Tech? Noo!
Ивчо - идвай към Варна да се групираме в черпня че Варненската агитка ( с подкрепа на Русенска ,Бургаска Софийска и Плевенска ) не моа им насмогна - Ти за Сватба ,аз за РД - с 2 куршума  , много зайциПървоначално публикувано от IvO™
Не направихте ли 3-ка?Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Да не останем само двамата, че този път ня'а ти простя!Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Mr.TECHNO,
Честит ти рожден ден, да си жив и здрав, много успехи и късмет!
Извинявам се за бъркотията с ранният поздрав, от който резултата е че все още те поздравяват на патерици
Ч.Р.Д. !
Mr.TECHNO, желая ти здраве,късмет и всичко най-добро!
родени сме на една и съща дата,което ме кара да се чувствам и аз малко "специалист"
Най-сетне заглавието съвпадна с датата.
Да си жив и здрав. И голям да пораснеш
Ууу, най-после дойде тоз ден, така обсъждан
Да си Жив и Здрав Насе! Повече радости, по-малко тревоги.
Весел празник! Наздраве!
Благодаря Колеги.
Както каза някой по-напред , Коледа не сме обсъждали толкова
Първоначално публикувано от wiseacre
@wiseacre Честито и от мен .
Ние Рибите ( пирани ) си знаем занаята . Това че сме на една дата  определено те прави Специалист!!!
( аз на PC, а ти на "PS" )
Всичко хубаво и от мен.
Здраве и късмет, както и ...
....Повече и по-доходна работа !
аааайде, на'ще
наздраве, насе, няма да ти пожелавам "голям да порастнеш, защото сега си слагаш тапетите без стълба, ако вземеш че дръпнеш още... не ми се мисли
да те радва жената, да те ядосват момчерлиите, от пари да не можеш да си затвориш портмонето !
Честито, Техно!
Да ти расте харда и със здраве да си го носиш!
Честит Рожден ден и от мен!
И умната с русата и чернокосата!!!
Честито и от мен Наско! Бъди жив и здрав! И неуморим, както винаги!