Хора това е от замунда.нет форума,но важи за всички нас.На посочения меил до сега са получени доста писма!Ако ни подкрепяте пишете там!!!!
По горе не довърших заглавието на темата!Моля ви админи не трийте това!А вие потребители не спамете!!Аз ще се боря за законноста на тракерите и торентите,и то със ваша помощ!!!Нека сме единни!!!Помните сигурно какво стана с piratebay,спряха ги но хората протестираха и те отново тръгнаха и сега никой не ги закача.Всичко за темата по-долу!!!
Здравейте!Не трябва да се предаваме,а трябва да продължим да се борим в защита на торент тракерите в България и торентите!!!!Ако се наложи дори пред парламента да протестираме.Нека бъдем единни в тази борба.За момента са сезирани някои служби за атаките на Гдбоп и тн!Говорих с адвокати още днес сутринта които ми казаха че сме в правото си да си търсим правата,че торентите не са престъпление и са разрешени и това е само обмен на файлове,все едно да си дадеш на комшията един диск примерно,казаха да сезираме и някой служби за тези нападения на Гдбоп и съответно аз и други хора вече ги сезирахме!Те също са с нас!Така че ако трябва и на протест ще излезнем но да покажем че тракерите ще съществуват.Ако желаете пишете за инфо нa protestirame@abv.bg
!Нека защитаваме нашите права,правата ни на интернет потребители!