Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Victoria Secret Underwear?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Re: Victoria Secret Underwear?

ти подарявл ли си виктория сикрет бельо, че да казваш кое е клише и кое не!?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

за @FearMe незнам дали е подарявал , но знам че е свалял такова от собственичката му , та определено знае коее клише

Що не и купиш едни чорапи със силикон и жартиери - определено и на теб ще ти харесат

Сега сериозно - олигавихме се колеги , май плявата требе да се зачисти.
    @Taipan І не подценявай моля те на магията на голям букет ( 15мин. ) с червени рози. Ако го отричаш - честно жал ми е за теб!

4. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Mr.TECHNO, наистина има жени, които не обичат откъснати цветя!

5. Member
    Тук е от
    Jun 2006

розите са страхотни цветя, един приятел беше подарявал букет от рози на едно гадже за 250лв. не знам виждал ли си такова чудо, но мацката ми не обича цветя, които са откъснати, не че няма да го оцени искам нещо специално. иначе ми е странно да науча, как мъж знае за друг мъж какво прави?
    майтапя се пичове. всички да сте живи и здрави, защото по хубаво от ЖИВОТА аз не познавам.
    Един велик писател е казал "Живот ли бе да го опишеш" :")))
    единственото което ми беше, че малко ме доядя да говорят някои амигоси така да обиждат....
    иначе мр. тецхо ти си ми помагал с много отговори, тхенк ю и много здраве и тъпкано да ти се пълнят джобовете с парички
    бай дъ уей така и така се отклонихме от темите, някой да знае скоростта на хард диска на лаптоп бенк п52ег (p52eg) освен, че е 5200рпм сата?

6. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

@taipan - такива са си хорицата тук не им се сърди, но и на мен ми стана интересно как мъж знае какво сваля от тялото на жена друг мъж
    воаьори във форума?! Техно, срам ме е да те чета, но нали си женен, простено ти е

поръчай от официалния сайт http://www.victoriassecret.com/, мито и ддс върху ( стойност+доставка+такса опаковка ) задължително ще платиш. За съжаление не са склонни да пишат GIFT. За хард диска не знам, ама цветя се продават не само откъснати. Мога да ти кажа няколко страхотни оранжерии, където ще намериш всякаква екзотика. Предимно внос. Идея: Правиш апартамента и един оазис, целия в цветя тематично с помощта на декоратор без нейно знание - там майка и ли ще наговориш, баща и ли ще черпиш не знам

7. Member
    Тук е от
    Jun 2006

хахахаха, малеее тия мъжища женени ли са, бахти а аз съм само на 23г.
    и гледай как ми говорят, срааам!!!!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Техното удари 57 тая пролет

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    @taipan - такива са си хорицата тук не им се сърди, но и на мен ми стана интересно как мъж знае какво сваля от тялото на жена друг мъж
    воаьори във форума?!    Техно, срам ме е да те чета, но нали си женен, простено ти е
    Нали знаеш че после един на друг се хвалим бре

@ДК стига де , що ма издъни сега , обеща да си траеш . Само ти знаеше за пластчината ми операция и се раздрънка да  му се...........

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 15-06-11, 16:54
  2. Липсващи "secret areas" в Wоlfenstein
    От Waffle Man във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 03-08-03, 01:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе