някой знае ли магазини на тази марка в софия или пловдив, че съм решил да купя на жената някво бельо от там?!
някой знае ли магазини на тази марка в софия или пловдив, че съм решил да купя на жената някво бельо от там?!
Абе какво си сгафил толкоз пред жена си? Сладкарница Романс, Victoria Secret бельо? съмнителна е работата
А за покупката на бельо - дай и пари, тя по-добре от теб знае кое, как и от къде да си вземе, щото рискуваш после да се разхождаш с прашки
ами виж на официалният им сайт - там може да се поръва, макар че не знам точно какво ще платиш отгоре в БГ при доставка...
+ куриер, мито, ДДС ???
ето малко дискусия по въпроса :
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Boa...=5&part=1&vc=1
и тука :
http://www.eva.bg/forum/viewtopic.ph...9a8afc72f1f27e
Дано да ти е полезно...
Първоначално публикувано от Black Adder
На някои хора приятелките им не са като твоята, дето ни я показа в другата тема.
лоооооооооооооооооол
Смея се сам пред компютъра...луди сте ;-)))))))))))))))
Пич, букет с рози винаги помага, даже повече от колкото прашки
Гледай да са повече и червени !
Има и друго - жените са като малките деца - малко цветенца , две три лъскави неща ( имам голяма поносимост към бижута и диаманти )  и всичко е наред
Една романтична вечеря ( но не и на свещи ) в Хилтън примерно ( едни 300-500 лв назад ) и си готов!
И не забравяй Голямо и искренно "Извинявай , Аз сгреших" - Винаги помага
айде - бегай да атакуваш и ако имаш грижи пиши.
да да да да... аз сгреших, извинявай и си до там... ще те мачка ей така и ще си прави к'вот си иска! Бой... и сръбска музика и оркестъра да свири и ако не и изнася да си взима партакешите и да ходи да хленчи на друг малко такива пикли са ми се друсали на джоба... подвиеш малко опашка и те вземат, че ти я вържат за "топките" с извинение. Мел Гибсън си го каза в "Смело сърце".... no mercy... FREEDOM
Стига се ебавайте с хората ...
Купувай си от официалния сайт (колежката се купи от там излезе й с доставката и всичко на 50% от реалните цени тук).
Част от форума съм, така че питайки - питаш и мен. А щом питаш през ден щуротии, ще си търпиш последствията. Извинявай, ама следващата тема я озаглави - Да не се чете от BlackAdder, след като не ми искаш мнението за личната си драма. Хайде, па дано улучиш размера, цвета и модела, щото силно се съмнявам в това.Първоначално публикувано от taipan
@NO CARRIER, колко добре го каза, наистина на хората приятелките не са като твоятаНа някои хора приятелките им не са като твоята
на тая първо и поръсваш татрата с брашънце и чакаш да пръцне (меко казано), ако не те отвее гледаш къде е дупката и след това те глътва уж без да иска и се чуди къде си отишъл и после с приятелките на кафе обсъждат.. и тоя избяга, ебати страхливите мъже ... какво ги захванахме тия бъчви, уж за виктория сикрет се говори
голяма нива за добър орач
blackadder, амиго приятелски ти казвам, че си адски неориентиран!? какво общо има сладкарница с подарък.
второ: един човек ако обича друг защо да не му подари скъпо и качествено нещо, относно букет от рози е много тривиално и лаическо, аз не си падам по традициите, а и приятелката не обича откъснати цветя, умират бързо! предпочитам нещо наистина качествено
... добре, че бельо е абсолютно неклиширан подарък