някой знае ли магазини на тази марка в софия или пловдив, че съм решил да купя на жената някво бельо от там?!![]()
някой знае ли магазини на тази марка в софия или пловдив, че съм решил да купя на жената някво бельо от там?!![]()
Абе какво си сгафил толкоз пред жена си? Сладкарница Романс, Victoria Secret бельо? съмнителна е работата
А за покупката на бельо - дай и пари, тя по-добре от теб знае кое, как и от къде да си вземе, щото рискуваш после да се разхождаш с прашки![]()
ами виж на официалният им сайт - там може да се поръва, макар че не знам точно какво ще платиш отгоре в БГ при доставка...
+ куриер, мито, ДДС ???
ето малко дискусия по въпроса :
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Boa...=5&part=1&vc=1
и тука :
http://www.eva.bg/forum/viewtopic.ph...9a8afc72f1f27e
Дано да ти е полезно...
Първоначално публикувано от Black Adder
На някои хора приятелките им не са като твоята, дето ни я показа в другата тема.
![]()
лоооооооооооооооооол
Смея се сам пред компютъра...луди сте ;-)))))))))))))))
Пич, букет с рози винаги помага, даже повече от колкото прашки![]()
Гледай да са повече и червени !
Има и друго - жените са като малките деца - малко цветенца , две три лъскави неща ( имам голяма поносимост към бижута и диаманти )  и всичко е наред
Една романтична вечеря ( но не и на свещи ) в Хилтън примерно ( едни 300-500 лв назад ) и си готов!
И не забравяй Голямо и искренно "Извинявай , Аз сгреших" - Винаги помага
айде - бегай да атакуваш и ако имаш грижи пиши.
да да да да... аз сгреших, извинявай и си до там... ще те мачка ей така и ще си прави к'вот си иска! Бой... и сръбска музика и оркестъра да свири и ако не и изнася да си взима партакешите и да ходи да хленчи на другмалко такива пикли са ми се друсали на джоба... подвиеш малко опашка и те вземат, че ти я вържат за "топките" с извинение. Мел Гибсън си го каза в "Смело сърце".... no mercy... FREEDOM
Стига се ебавайте с хората ...
Купувай си от официалния сайт (колежката се купи от там излезе й с доставката и всичко на 50% от реалните цени тук).
Част от форума съм, така че питайки - питаш и мен. А щом питаш през ден щуротии, ще си търпиш последствията. Извинявай, ама следващата тема я озаглави - Да не се чете от BlackAdder, след като не ми искаш мнението за личната си драма. Хайде, па дано улучиш размера, цвета и модела, щото силно се съмнявам в това.Първоначално публикувано от taipan
@NO CARRIER, колко добре го каза, наистина на хората приятелките не са като твоятаНа някои хора приятелките им не са като твоята
на тая първо и поръсваш татрата с брашънце и чакаш да пръцне (меко казано), ако не те отвее гледаш къде е дупкатаи след това те глътва уж без да иска и се чуди къде си отишъл и после с приятелките на кафе обсъждат.. и тоя избяга, ебати страхливите мъже
... какво ги захванахме тия бъчви, уж за виктория сикрет се говори
голяма нива за добър орач![]()
blackadder, амиго приятелски ти казвам, че си адски неориентиран!? какво общо има сладкарница с подарък.
второ: един човек ако обича друг защо да не му подари скъпо и качествено нещо, относно букет от рози е много тривиално и лаическо, аз не си падам по традициите, а и приятелката не обича откъснати цветя, умират бързо! предпочитам нещо наистина качествено
... добре, че бельо е абсолютно неклиширан подарък![]()