Препоръчайте ми ароматен тютюн за лула.Омръзнаха ми разни шерита и ванилии,а може би и аз не знам къде да потърся ароматен тютюн.
Препоръчайте ми ароматен тютюн за лула.Омръзнаха ми разни шерита и ванилии,а може би и аз не знам къде да потърся ароматен тютюн.
http://tobacco.minfin.bg/(qwjqhsjb3a34xnmietiij5zr)/xls/Price_Prilojenia_PMS307_2001-tutun.xls
заедно с цените....грамажа, вида опаковка.
Благодаря за информацията и конкретното предложение.
Продавам изгодно холандски тютюн за лула - сорт "Cavendish", в разфасовки по 50 грама. Единична цена 6лв. За 5 или повече бройки - 5лв./бройка.
Също така продавам 4 броя лули "Good Wood" - 60лв./бройка. При покупка и на четирите лули цената е 200лв.
@kamaknee
в тоя форум си има раздел "Продава" и неговите правила
Първоначално публикувано от kamaknee
Какво е това "сорт Кавендиш"...
Кавендиш е ферментирал, ароматизиран тютюн. Съмнявам се, че смеската, която продаваш е 100%-в кавендиш - трябва да има светла/тъмна Вирджиния и може би Бърли.
Второ - какво значи "холандска" - кой е производителя, откъде е купувана?
Като цяло, май въобще не знаеш какво продаваш, а
А по отношение на лулите... съвсем нямам думи. Каква е тази марка бе приятелЧе и по 60лв искаш. За 60лв ще намериш ползван Петерсон, Дизайн Берлин, в краен случай някой Алдо Морели или Деникотея... Ама "Good Wood"...
PS - За да не отварям нова тема - ако има пушачи на лула - абе хора, кажете някакви английски смески или дайте да правим партия да поръчваме от чужбина? В БГ е пълно безумие ситуациятаСамо ароматици и един единствен Давидов с латакия има. Не че е лош тютюна, напротив, страхотен е ама тези 25лв за 50г са ми множко за ежедневна употреба...
Хора, моля за малко помощ! Подариха ми лула, но така и не можах да я разпаля. Кажете има ли нещо особенно в приготвянето? Просто не искаше да гори тютюна!
В отговор на КРИСПървоначално публикувано от КрИс
Тютюнът е пакетиран (50гр. опаковка) - марка "Lendijk". А "Good Wood" е написано на лулите. Аз самият не съм пушач и наистина нямам представа нито от тютюн, нито от лули.
Също така смъквам цената с един лев, съответно 5лв./опаковка или 4лв. за 5 опаковки, защото според един познат - пушач, тютюнът е остарял и поизсъхнал, но след някаква овлажняваща процедура бил ок.
еми каква процедура?Първоначално публикувано от kamaknee
Достатъчно е да сложиш, едно парче морков, в него, и на другият ден е готов.
Aз го пробвах и след овляжняване става. Има аромат на ром.Първоначално публикувано от kamaknee
Оказа се че там, където влиза музщука в лулата не уплътнява добре и пропуска въздух. Как се уплътнява това място?
Купи си норамлна лула....
Ако ти се свиди, в зависимост дали мундщука ти е от акрил или ебонит - решения на pipeclub.info
Но... нова лула с разширен мундщук си е за кофата.
Нова е, така ми я подариха. Не върви да я хвърля.... а и я паля рядко. Според мен проблема е по-скоро в черния елемент (мисля че това е музщука), който видимо не е гладък и е невъзможно да уплътни
Баща ми има много добри отзиви от този тютюн: http://www.gigadrinks.com/product.php?ProductID=1383 - Mac Baren Original Choice