Хе хе. Май откриваме топлата вода.
Преглед за печат
Хе хе. Май откриваме топлата вода.
Аха, верно е, аз още нямам сефте.
По принцип, само съм чувал, ама се изказвам, че да мина и аз към "майсторите".
:)
Еми да, имало и женска еякулация :) . Както има и мъжки оргазъм без еякулация.Цитат:
Първоначално публикувано от Silviya
Братята китайци са го проучили преди хилядолетия, някой хора сега го откриваме. :) Зачетете на Мантак Чиа книжлетата, там е банализирана темата.
Аз не разбрах само коктейлът "Оргазъм" включва ли еякулация или не? :-memnon
18+
За който не е виждал женска еякулация. hттp://www.newsfilter.org/videos/index.php?id=31214 :taz
Женска или мъжка, вътре в коктейла или след изпиването му. Кое не разбра точно, може да кажеш за да изясним проблема.Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Вътре в коктейла!!!
Universum, днес си седнал на чувството си за хумор явно. :))
Не съм бе, натъпкан съм с хумор като дюшек. :ole Ама съм пресен от отпуска и шуменско специално и ме мързи да щракам по емотикончетата. :-memnon
:offtopic:
'Ба ма'а му! Щом и модераторите вече разводняват темите... :081: :RTFM: :help :051: :gun_bandana: :2guns:
Берки, модераторите и те са хора - и те пият коктейли и достигат до оргазъм... angel
Че какво е коктейла, ако не разводнен алкохол? Значи си е в топика :))Цитат:
Първоначално публикувано от BerkStock
Р.S. Всъщност като се позамисля - даже в менюто да имаше коктейл Еякулация - кремообразен, бял на цвят, сервира се във висока чаша с два кокосови ореха на подложната чинийка - май не бих си го поръчал :-memnon
По пътя на твоята логика трябва да сервираме "Sex On The Beach" Заедно с Женската и Пясъка ...Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Не ми се мисли ако решиш да си поръчаш "Златен Кадилак / Ферари / Синя лагуна....." :yikes
Бе то Куба Либре и то ще става за пиене, само че да ривърснат количествата на съставките. Че тъй малко ... 2 части колa, съчетано с доволно количество лед ... само за изтрезняване става. Берксток ме изненада с лайт вкуса си, имах по "кораво" мнение за него.
:))
водка с пинаколада - по полека с пинаколадата :ole
Е чакай ся, нали за коктейли ми говорите?Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
Ако е за лайт/хард въпросът - всяка вечер си жулим по 50-ина грама 50-ина градусова гроздова, домашно производство... :) :035: