Аз пък по време на оргазъм (особено след няколко коктейла) направо не съм за слушане, тъй че е напълно оправдано един младо@бецженец да разводнява темите :-memnonЦитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Преглед за печат
Аз пък по време на оргазъм (особено след няколко коктейла) направо не съм за слушане, тъй че е напълно оправдано един младо@бецженец да разводнява темите :-memnonЦитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Така те искам Берксток.
Иначе една украинска простотия, която все пак е коктейл.
Който е от Русе, знае "Кенор" в парка. Та Димата, управителя [Дмитрий Леонидович Попсулис, Украйна] пропагандираше следния котейл, питайте го ако го познавате и не вярвате.
Коктейла се казва "Медведь пришëл, медведь ушëл".
Халба с бира. Отпива се и се долива с водка. След това пак се отпива и се долива с водка.
Така, докато стане само водка.
Това е частта медведь пришëл.
След това е обратното, от водка към бира, докато стане само бира. Медведь ушëл.
Аз лично не съм опитвал никога, но звучи много хард.
МЕКО казано .. невъзможно ! :)
Jagerbomb shot - energy drink(RedBull) + Jagermeister
(К-К-К-К-К)
Коктейли Къркаме Консумативно К'вит' да са и Къдет' падне !!! :rockon:
:Drinks:
как можах да забравя водка и дом. сок.
Не знам дали е мит или не (като риба+кисело мляко), но са ми казвали, че в никакъв случай не трябва да се смесва портокалов сок с прясно мляко, защото от такава комбинация човек като нищо можел да хвърли топа. Получавало се пресичане на млякото, което не знам си как действало на червата и било опасно.
портокалов сок с прясно мляко е ала-бала...
категорично препоръчвам да се избягва вино+кисели краставички!
докато съм жив ще си помня 18-ия... или беше 19-ия рожден ден.. :))
Нема да го запомниш - оно се е видело. :))Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
Е да, ама кисели краставички + домашна скоросмъртница е комбинация ЛУКС! :rockon:Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
Като смесиш портокалов сок с мляко поради там киселините му се пресича белтъка в млякото - коагулира (пресичане на протеини май) май се казваше и създава чувство на огромна тежест в стомаха и няма да умреш,ама ще си изповръщаш червата. Нещо такова.
Едва ли, а и млякото се пресича но ако го оставиш да се пресече. Изпива се бързо и нямаш грижи...Това с коктейлите винаги ми е било интересно. Какво да кажем за коктейл "Хасан НасрАла" :) Сядам на масата, дай една мастика, ха портокалов сок, айде една водка, ха сега чаша мляко, ха едно винце...мешана скара, онакава скара, такава салата, малко филе, опа - рибка, ха едно уиски сега....и всичко това отива на едно място ама няма колики, няма това онова. Кукуряк :)Цитат:
Първоначално публикувано от tana
// хайде стига съм спамил за днес :)
Този раздел ме радва много ;)
Пускаш тема ... без значение от името и съдържанието ... всеки си казва каквото си иска ;)
ПС: Опс .... и рейтинга ти пада за капак на всичко ... :-memnon :-memnon :-memnon
:god