Още отсега знам че ще ги продават ченгетата...или ще пишат
Докато онзи тип Алекси Кисяков не бъде уволнен или вкаран в затвора за злоупотреби, няма да има ред в КАТ и по пътищата. Рибата се вмирисва към главата. Катаджиите са умалено копие на началниците си.
По-голяма простотия от това не бях чувал.....да направят да дават точки след всяка редовна проверка или нещо от този род, а не мп3та дето така и така никой няма да ги види....най-интересно ми е как му се навиват спонсорите за такива глупости...
По-скоро интересен парадокс ще се получи.
За да ме спрат - трябва да съм направил извършил нарушение, ако съм извършил нарушение - няма да ми дадат МП3 плеъра.
А не вярвам да спират поред на номерата
Па се сетих и за оня стар виц:
Полицай спрял лек автомобил, погледнал към шофьора, който здраво е затегнал колана, и казва:
- Честито! Вие току-що спечелихте 500 лв. от Асоциацията за Безопасно движение по пътищата. Какво мислите да направите с тези пари?
- На първо време смятам да изкарам шофьорски курс.
Тогава се обадила жена му:
- Полицай, не го слушайте, той винаги говори така, когато е пиян.
От задната седалка се посъбудил задрямал дядото, видял полицая и почнал да им мърмори:
- Знаех си, че с тази крадена кола до никъде няма да стигнем.
От багажника пък се чуло тропане и шум и някой се провикнал:
-Айде бе, какво стана, минахме ли най-после границата?
+1 на Black Adder за супер готиния виц.
Не бях го чувал!
Наистина при тая вопиюща корупция
при катаджиите (и не само)
как им се връзват спонсорите???
Или Р. 5ков ги е купил тия плеъри
с пари на данъкоплатеца????
Първоначално публикувано от Black Adder
Този виц съм го чувал, но не си спомнях добре началото, сега след едноминутен смях съм готов да го разпространя
Като почнат да дават плазми, ще си сложа колана Всъщност, едва ли някой ще получи каквото и да е докато действа следното:
Съобщение на КАТ: От 1 януари 2007 г. се въвежда нов пътен знак "Жокер" - значението му ще се определя по преценка на пътния полицай...
Отскоро вкараха и абонаментните карти - който има такава , паяка просто го подминава, радарите не могат да го засекат , номера не му се вижда , на стъклото не може да се залепи фиша за глобата
Цена на абонаментната карта е 100 лв месечно.