Още отсега знам че ще ги продават ченгетата...или ще пишат![]()
Докато онзи тип Алекси Кисяков не бъде уволнен или вкаран в затвора за злоупотреби, няма да има ред в КАТ и по пътищата. Рибата се вмирисва към главата. Катаджиите са умалено копие на началниците си.
По-голяма простотия от това не бях чувал.....да направят да дават точки след всяка редовна проверка или нещо от този род, а не мп3та дето така и така никой няма да ги види....най-интересно ми е как му се навиват спонсорите за такива глупости...
По-скоро интересен парадокс ще се получи.
За да ме спрат - трябва да съм направил извършил нарушение, ако съм извършил нарушение - няма да ми дадат МП3 плеъра.
А не вярвам да спират поред на номерата
Па се сетих и за оня стар виц:
Полицай спрял лек автомобил, погледнал към шофьора, който здраво е затегнал колана, и казва:
- Честито! Вие току-що спечелихте 500 лв. от Асоциацията за Безопасно движение по пътищата. Какво мислите да направите с тези пари?
- На първо време смятам да изкарам шофьорски курс.
Тогава се обадила жена му:
- Полицай, не го слушайте, той винаги говори така, когато е пиян.
От задната седалка се посъбудил задрямал дядото, видял полицая и почнал да им мърмори:
- Знаех си, че с тази крадена кола до никъде няма да стигнем.
От багажника пък се чуло тропане и шум и някой се провикнал:
-Айде бе, какво стана, минахме ли най-после границата?
![]()
+1 на Black Adder за супер готиния виц.
Не бях го чувал!
Наистина при тая вопиюща корупция
при катаджиите (и не само)
как им се връзват спонсорите???
Или Р. 5ков ги е купил тия плеъри
с пари на данъкоплатеца????![]()
Първоначално публикувано от Black Adder
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Този виц съм го чувал, но не си спомнях добре началото, сега след едноминутен смях съм готов да го разпространя![]()
Като почнат да дават плазми, ще си сложа коланаВсъщност, едва ли някой ще получи каквото и да е докато действа следното:
Съобщение на КАТ: От 1 януари 2007 г. се въвежда нов пътен знак "Жокер" - значението му ще се определя по преценка на пътния полицай...
![]()
Отскоро вкараха и абонаментните карти - който има такава , паяка просто го подминава, радарите не могат да го засекат , номера не му се вижда , на стъклото не може да се залепи фиша за глобата
Цена на абонаментната карта е 100 лв месечно.