Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

What is paradigm

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Re: .

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    То, с'я, дрегери няма да раздаваме. Ама, ако девойките ги причислим към веществата - 'сичко си отива на мястото(съответно и темата де ! Иначе казано - от зрелостта на съпруга зависи дали една млада девойка може да смени парадигмата на една зряла съпруга!
    Ей заради този пост подкрепям мнението на dragozow:
    Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Аз пък предлагам темата да се вдигне за важна

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Преди няколко години трябваше да се разправям с една специализирана италианска машина, която по документация трябваше да спазва определен стандарт (някакво ISO) и да работи с една специализирана гръцка програма, която също трябваше да спазва този стандарт. Да, ама не. Не се разбират и това е. В крайна сметка се принудих да прочета въпросното ISO и докато се получи отговор и от двете фирми (няколко месеца по-късно), като временно решение бях накарал програмата и машината да се разбират като отклоних комуникацията помежду им да минава през моя програмка, която коригираше грешките. Тъкмо тръгнаха нещата, машината взе да дава най-различни хардуерни проблеми. За връх на цялата мизерия по някое време и изгоря главната платка. Фирмата доставчик поръча от Италия, но новата платка щеше да пристигне след няколко дни. Пича от поддръжката запретна ръкави, намери схема, провери къде е проблема, купи от тук заместители на дефектиралите елементи и ги подмени. След няколко дни безупречна работа машината замря. Звънкам му аз и провеждаме разговор от сорта на:

- Здрасти. Пристигна ли резервната платка от Италия?
    - Да.
    - Направо я взимай и когато можеш, идвай да я слагаш, че т'ва чудо умря.
    - Баси...ОК, след малко тръгвам към тебе.

Идва човека, опитва се да пали машината - ни вопъл, ни стон.
    - Ясна работата, ще сменяме платката - казва и посяга да разглабя, - ама ще изключиш ли захранването, да не светнем тука...
    Тръгвам да изключвам и какво да видя - кабелът изваден! Викам му - Я, се дръпни малко - и включих. Машината светна като слънце. Умрях от срам. Бях си формирал предварително неправилно мнение и разкарах човека напразно. Добре, че покрай множеството му идвания се бяхме сприятелили и се посмяме, вместо да ме псува.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Абе Ghost, пак обърка понятията, това твоето не е било на MitkoS парадигмата, тва твойто е било баба Пена, чистачката

Цитат Първоначално публикувано от Zaphod B
    какво е "парадигма" ?
    че нещо ми се губи в тълковния ....
    еее, мързи е едно питане до wikipedia да отправиш

5. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

stekyman, логиката ми беше следната:
    Ако някой съпруг, някога прекали с алкохол или други вещества както каза ru-boy(аз добавих към тези, другите вещества и девойките), то от неговата опитност, зрялост, находчивост и правилен словоред зависи дали ще бъде посрещнат с ревност, плач или бухалка да речем или съпругата ще претърпи смяна на парадигмата и ще го посрещне с умиление и разбиране. Това беше още един пример за смяна на парадигмата!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе