В уеб сайта Spool.fm може да слушате музика дори без регистрация, съобщават от PCWorld.bg.

От многобройните резултати трябва да изберете онези, които сте си харесали в плейъра в лявата половина. Остава да кликнете върху желаната песен.

Интерфейсът предлага всичко, което може да очаквате от един плейър. Може да спирате песента, да преминавате към следващото парче, да си създавате плейлисти.

По време на възпроизвеждането на песента, в рубриката „Now Playing" може да видите албуми на други изпълнители от същия жанр. В „Discography" пък ще научите повече за албумите на изпълнителя.

Ако попаднете на интересно парче и искате да го изпратите на приятел или приятелка, за да я впечатлите например, кликнете на опцията „Listen with a friend". Тя ще генерира директен линк към песента, който може да пратите веднага.

След безплатна регистрация може да ползвате и допълнителни функции. Например, да създавате и съхранявате плейлисти, да ги показвате и споделяте с други потребители.

Става достъпна и функцията „Listen Realtime", при която се пуска една и съща музика към повече потребители в едно и също време.

http://news.bg