Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 35

Помощ за избор на матрак.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Re: Помощ за избор на матрак.

Брей да му се невиди, тоя форум стана като БГ Мама! Гледам Lupus, Black Adder и tana се опитват да върнат дискусията към нормалното, но без особен успех

За чаршафи аз бих препоръчал да провериш в някой TCM магазин - имам един комплект от там, невероятно меки са! Това сатен-матен нищо не струва пред тях. Също така имам и 2 комплекта чаршафи от ТЕД, поръчах си ги заедно с матрака - един български и един индийски, и двата са отвратителни.

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от peshos
    Брей да му се невиди, тоя форум стана като БГ Мама! Гледам Lupus, Black Adder и tana се опитват да върнат дискусията към нормалното, но без особен успех

За чаршафи аз бих препоръчал да провериш в някой TCM магазин - имам един комплект от там, невероятно меки са! Това сатен-матен нищо не струва пред тях. Също така имам и 2 комплекта чаршафи от ТЕД, поръчах си ги заедно с матрака - един български и един индийски, и двата са отвратителни.
    Човек много често му се налага да купува нещо от което не разбира,в магазина естествено ще се опитат да го убедят че ако не купи от тях ще се мине ама съвсем друго си е като пита някой който е минал по същия път.Това са полезни неща.

4. alex84
    Guest

Чаршафите си ги имам - немачкаеми Благодаря все пак за предложенията!

5. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Peshos за сатен матен си прав -много се пързалят, ше има да се въргаляш цяла вечер , пък пази боже да земеш да правиш нещо......

6. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Ами да, то затова Moody Blues пеят "Nights in white satin NEVER reaching the end", цяла вечер са се въргаляли горките

Сатенените трябва да ги продават в комплект с белезници - иначе пада голяма гоненица, пък и си е опасно, може да се подхлъзне човек и да падне!

7. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Падането не е страшно, страшното е на какво ще падне.........

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от peshos
    ...
    Сатенените трябва да ги продават в комплект с белезници - иначе пада голяма гоненица, пък и си е опасно, може да се подхлъзне човек и да падне!
    Много полезна екстра ще са!!! Тъкмо ще вдигат адреналина!

Ама то станаха едни оффффф топици в тая темааа !!!

10. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

dormeo orthopedic ...

или там както беше рекламата по всички талавизии ..

добавено

в къщи сме с "тео" - на половин цена(с доставката) в сравнение с тези от рекламите ... - ама нещо от 1 година взе да ме боли кръста ..(или матрака се е скапал, или причината е в седенето пред компа, или просто егн-то си казва думата..) ...

мисля да минавам на старовремски дюшек - ако ми мине кръста - ще пиша пак в темата.

11. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от Zaphod B
    dormeo orthopedic ...

или там както беше рекламата по всички талавизии ..

добавено

в къщи сме с "тео" - на половин цена(с доставката) в сравнение с тези от рекламите ... - ама нещо от 1 година взе да ме боли кръста ..(или матрака се е скапал, или причината е в седенето пред компа, или просто егн-то си казва думата..) ...

мисля да минавам на старовремски дюшек - ако ми мине кръста - ще пиша пак в темата.

Пий ракия и яж салата.

12. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Пий ракия и яж салата.
    това и правя ...

дядовата ракия и една салата (жената я направила) - зеле ...

13. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Съвети на експерта:

1. Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща
    2. Грижи се добре за матрака си - спазвай инструкциите на производителя
    3. Леглото за пружина, не е пригодено да се постави директно матрака на старото и място.
    Леглото ти трябва да е добре укрепено, странитe на леглото трябва да имат
    цели подпори, където да "легне" матрака или подматрачната скара.
    4. Цели плоскости от ПДЧ, МДФ и т.н. са временно решение. След година ще имаш големи проблеми с
    полиуретановия/дунапренен матрак или както е модерно да се казва Memory Foam, Kova foam, Visco elastic,
    Porolux Foam и т.н. (от онези навити на руло, от онези разработените от НАСА)
    5. Никъде в Европа няма такова животно като еднолицев матрак... това си е Балкански вариант - предимство спестява донякъде средства. Недостатък след 7-8 години ще го сменяш, особенно ако не полагаш грижи за него.
    6. Най-добрите и доказани във времето са пружинните пакети - използват се при мека мебел и матраци от ~200 години
    7. Най-добрите матраци са УДОБНИТЕ - така че се въоръжи с време и атакувай шоурумите на мебелните магазини.

14.  

15. YG
    YG е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2002

MATRAX

16. HD
    HD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2004

СПЕШНО ! ! !

Здравейте,

гледам, че темата е малко стара, ама чак сега ми се наложи да купувам матрак

Имам конкретно питане:
    http://www.ted.bg/?page=cms_instance...90f2dbbcbf814d

те този "БРИТ" матрак ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?

Намерил съм го на цена 100 лв под тази в сайта (говоря за размер 164 х 190), нов от магазин, просто е залежал и затова са му намалили цената.

Материята му май е точно като тая, дето казвате, че НЕ става на топчета - нещо като брезент, ама не баш.
    Четох в сайта характеристиките му, обаче от всичко, само успях да разбера, че е с пружини ..., пък човека каза, че пружините били някак навити една в друга, т.е. сигурно това е "Пружинен пакет "Мини Бонел"?

Трябват ми отговорите ви възможно най-бързо, защото е останал само един и довечера да отивам да го запазвам, ако наистина си заслужава.
    Седнах на него (не съм лягал обаче), стори ми се удобен, де да знам, като се има предвид, че НИЩО не разбирам от матраци ...
    На мене даже и тея пари ми се виждат страшно много, ама то е така, като човек изобщо не разбира нищо в тая област Иначе за тея 300 мога да си спретна чуден ъпгрейд на компютъра, ама пък не мога да спя на компютъра :-(

Благодаря ви предварително и очаквам бързите ви отговори!

17. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Много добър матрак - дамаска 100% памук, апретиран плат, висока степен на ортопедичност, подходящ за хора с проблеми в кръста или с наднормено тегло.
    Технологията МИНИ БОНЕЛ пакет: диаметър на "пружинна чашка" е 6см, а при СТАНДАРТНИЯ пакет диаметърът е 9см => по-голям брой пружинни чашки на кв. м => по-голяма устойчивост и намалена степен на деформация на матрака (в сравнение с матраците със стандартните пружинни пакети, с изцяло полиуретановите, и с латексовите матраци).
    Има допълнително подсигуряване с обточваща метална жица (щанга). Лесен за подръжка. Визията на матрака е класическа - Британски стил, от където идва и името му.

18. HD
    HD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2004

Благодаря за инфото - така или иначе съм го запазил още миналата вечер
    Като го взема ще напиша отзиви - но по това, което пишеш, излиза, че е точно за мен - имам проблеми с кръста (сега ходя на масажи някакви, ама да видим ...) и съм с наднормено тегло ...
    Пък нали и цената е добра (само 296 лв), пък аз съм по промоциите

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Матрак - предпочитания
    От john3v във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 22-01-15, 01:15
  2. Помощ за избор на сателитен приемник / FAQ - избор, препоръки
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 2
    Последно: 30-10-13, 20:31
  3. Матрак с нестандартни размери???
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 15
    Последно: 24-02-13, 17:03
  4. Мебели Виденов, матрак с дървояди.
    От valerko във форум Черен списък
    Отговори: 5
    Последно: 30-10-12, 11:39
  5. Продавам легло с матрак
    От lorams във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 03-12-09, 22:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе