Re: Горещината и как се справяте с нея...
Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Не мислиш в перспектива! Важното е внуците да са добре. :-memnon
ба, внуци!
в тези държави раждаш на 15 - майка
на 30 - баба
45 - пра
60 - 2пра
75 - 3пра
90 - 4пра
105 - 5пра
120 - 6пра
135 (9) - 7пра
като се има предвид, че там раждат на конвейр (да речем 5 остават живи) имаш 5^9 = 1 953 125 черни, зажаднели за топла вода и ток негърчета. дето се вика - една македония :))
добре че има лъвове да регулират големината на популацията ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
добре че има лъвове да регулират големината на популацията ;)
Ловът на "носърчета" също допринася... :-memnon
Всичко плътно затворено-врати,прозорци-щорите спуснати-вентилатора се скъсва от бачкане,компа-и той,ама отделя топлина пущината. :RTFM:
Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Измислиха слънчев генератор за бедните
Направен е от авточасти и ламарина
Тез юначни американци, под 'авточасти' да не са имали предвид двигателя на автомобила? тогава и цената се връзва май, а ако гепят и климатика - ето ти и охлаждането. С парното на колата пък ще се греем :-memnon
Аз все си мисля, че нашият метод с roumen68 е по-тънкана :Drinks:
Това е моят начин.
[img width=800 height=600]http://tsvetkov.be/upld/files/1/Pics/heat.jpg[/img]
Цитат:
Това е моят начин.
Ще се отровиш :)
Мда, и на мен нещо тая диня не ми вдъхва доверие, по-добре наблегни на зеленото в чашата ;-)
[img width=800 height=600]http://tsvetkov.be/upld/files/1/Pics/heat2.jpg[/img] по желание на трудещите се, фокусът е върху термометъра. :)
Мда. Нещо е кофти тая диня, забелязах. Облакът свършва, динята остава...
Днес май ще е уникална жега, поне в Д-ч. В другите горещи дни в 9 сутринта навън на сянка беше между 25 и 26С. А днес в 9.15 е 29,8C! :081:
Преди време бях в Кипър за по-дълго време. Там изненадваше факта, че още рано сутринта, със събуждането ти е жега, а за по пладне и следобяда да не говорим каква опалена фурна става. И вятъра - нажежен, не само че не те разхлажда, а сякаш по лошо става с него. Като от печка-духалка. И влажен в същото време, от което потта по теб не може да се изпари и не те охлажда. В полунощ е към 29-30С. Рай за туристите и тежко и горко на останалите. И с въздишка си спомняш че в родината поне сутрините са прохладни и свежи. Е днес май си имаме точно кипърски климат, честито на тези, които досега не бяха пътували по на юг :)
P.S. В 9.40 е 30,3C! :081:
ти вземи кажи и какво им е работното време на кипърци.
примерно банките имат сезонно работно време - през лятото работят от 9 до 12(13 макс) часа. когато по обяд стане 40-50 градуса всичко живо се прибира и улиците опустяват
да им се чудиш как го постигат този висок стандарт!?
Да FearMe, така е, а в Сряда магазините работеха само от сутрин до обяд, това не можах да си го обясня защо. Но по обяд в жегите почти всичко затваря и отваря чак към 16-17 часа. С изключение на заведенията, които си работят нон-стоп.
Ами справям се :))
През дена на климатик и 2-3 литра минерална вода докато съм на работа.
Вечер - между 1 и 2,5 литра Ариана или Болярка :Drinks: :Drinks: :Drinks:
Не съм алкохолик - просто съм жаден :)) и съм 100 кг :))
справям се добре......имам си приятелка,тя е много зиморничава и като почнем да се е..м се охлаждам
Цитат:
Първоначално публикувано от kasis
справям се добре......имам си приятелка,тя е много зиморничава и като почнем да се е..м се охлаждам
Мара Шепова?