Здравейте, днес 2-ти се провах да го кача ама нещо не става, ако някой му се занимава да обясни с две три думи (незнам английски иначе предполагам, че добре си е обяснено на сайта).
Здравейте, днес 2-ти се провах да го кача ама нещо не става, ако някой му се занимава да обясни с две три думи (незнам английски иначе предполагам, че добре си е обяснено на сайта).
Kато влезеш в гоогле , отдолу имаш "Всичко за гоогле" . Цъкаш го него и после Submit your content to Google .
Я първом изясни, като какво имаш предвид "провах да го кача"?
Е аз точно така и направих от Submit your content to Google въвеждам URL, comments, кода и след това цъкам add URL. Ама сайта го няма в google.
Говориш за индексиране от търсачката предполагам.Трябва да има нещо в тоя сайт все пак за да има какво да сканира бота.При мен влизаше рядко,а сега вече не излиза и ме намира.
И какво трябва да има, къде трябва да го има това нещо?
Трябва да имаш търпение. В най-добрия случай след месец-два ще се сети Google и за теб.Първоначално публикувано от DerekMTN
А пък докато чакаш, тъкмо ще имаш време да прочетеш малко теория, за да не пълниш форума със щуротии. / Да прочетох че не знаеш английски, ама ето ти идея - научи го/
Еми щом се налага ще чакам, а ти ако можеш да ме насочиш към теория ще съм ти благодарен, да знам за напред как стоят нещата и да не задавам тъпи въпроси.
Google PR (Page Rank) - теория има МНОГО, колко е вярна е друг въпрос.
Хора се занимават професионално само с това, не си мисли че става "ей така" с въвеждане на един линк за 1 минута ...
... това е много сериозна работа
А както казах - google и четеш ... оптимизации всякакви ...